Unde a dispărut Corina Caragea, de la ProTv. Misterul a fost risipit chiar de vedeta știrilor sportive: „E pentru suflet” – GALERIE FOTO

Catinca Giosanu 05.01.2023, 14:22

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a început cu dreptul noul an. Vedeta și-a luat o vacanță binemeritată la început de 2023. Ea este o fire foarte activă și călătorește în străinătate de fiecare dată când are ocazia. Destinația de lux aleasă de prezentatoarea de știri sportive de la Pro Tv.

Corina Caragea, vacanță de neuitat

Corina Caragea a plecat în vacanță pentru a se pregăti astfel de un an nou încărcat de evenimente. Imediat după ce a trecut Revelionul, vedeta știrilor sportive și-a făcut bagajele și a pornit spre aeroport.

Destinația aleasă de frumoasa brunetă se află la o distanță de peste 10.000 de kilometri și aproape 13 ore de zbor. Însă asta nu a făcut-o să se răzgândească pe Corina, mai ales că ea a mai călătorit în Indonezia. De fapt, Bali este destinația ei preferată și nu are cum să fie deranjată de perioada îndelungată de zbor.

Într-o postare pe Instagram, vedeta celor de la Pro TV a subliniat că timpul petrecut la bord va trece foarte repede în cazul ei.

Peste 10000 de kilometri și aproape 13 ore de zbor trec foarte repede când știu că mă întorc în Bali, preferata mea când vine vorba de destinații îndepartate, dar atât de aproape de suflet🤍. Abia aștept.”, a scris celebra brunetă pe contul oficial de Instagram, înainte să pornească spre destinația ei preferată.

Bruneta a plecat tocmai în Indonezia

Dacă marea majoritate a oamenilor de rând s-au întors deja la serviciu după sărbătorile de iarnă, Corina Caragea își petrece primele zile din an departe de România.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a plecat în vacanță în a treia zi din an. Bruneta se bucură în aceste momente de vremea frumoasă din Bali, acolo unde frunzele sunt verzi în continuare, şi soarele arzător.

Cum a fost fotografiată jurnalista

Corina Caragea a postat deja câteva fotografii din vacanța de lux în care se distrează la început de 2023. Imaginile o înfățișează într-o piscină amplasată în aer liber. Locul este plin de verdeață, iar soarele pare să fie de partea ei, deși în zonă sunt anunțate câteva ploi în următoarele zile, conform prognozei meteorologilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea)

”Cu siguranță voi reveni”

Corina Caragea a mai fost de două ori în Indonezia. Brunetei i-a plăcut foarte mult acolo, altfel nu ar fi revenit în destinația care se află la mii de kilometri de România.

Sunt a doua oară în Bali și cu siguranță voi reveni. Sunt vacanțe pentru distracție, vacanțe pentru leneveală, culturale, pentru shopping, pentru copii și vacante pentru suflet. Așa e Bali”, a scris prezentatoarea Pro TV, pe blogul personal, în urmă cu patru ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe