Unde a dispărut Ianis Hagi? Imagini incredibile cu starul lui Rangers, care e de nerecunoscut

Giosanu Catinca / 24.06.2021, 13:20

La ultima sa apariție, Ianis Hagi, fiul regelui fotbalului românesc, a făcut senzație. Starul lui Rangers și-a uimit fanii de pe Instagram cu o fotografie în care are un look aparte. Tricolorul a renunțat la coafura pe care a afișat-o în ultimele partide ale echipei sale și a optat pentru ceva inedit. Acum toată lumea se întreabă unde a dispărut Ianis Hagi?

Unde a dispărut Ianis Hagi?

Fiul lui Ianis Hagi și-a împletit părul în două codițe. Mijlocașul a postat fotografia pe contul personal de Instagram. Băiatul ”Regelui” s-a adaptat noilor tendințe din modă și s-a afișat cu o frizură excentrică. Jucătorul convocat de către selecționerul Mirel Rădoi la echipa națională de fotbal a României a călcat pragul unui salon din Barcelona specializat pe astfel de frizuri. Rezultatul a fost postat ulterior pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare. Mijlocașul lui Rangers a preluat una dintre fotografii pe contul său oficial de Instagram.

La frizeria catalană la care și-a făcut schimbarea de look Ianis Hagi obișnuiesc să se tundă și alți fotbaliști renumiți. Cucurella, de la Getafe, sau Mingueza, fundașul lui FC Barcelona, se numără printre clienții salonului cu pricina.

Imagini incredibile cu starul lui Rangers, care e de nerecunoscut

Ianis Hagi nu impresionează doar prin evoluția sa în tricoul lui Rangers. Internaționalul român i-a lăsat ”mască” pe scoțieni cu noul său look! Fiul lui Gheorghe Hagi și-a lăsat părul mai lung, apoi a decis să îl împletească în două codițe, care amintesc de stilul african. Frizura este una la modă,  iar fanilor scoțieni nu le-a venit să creadă când au văzut noua sa înfățișare.

În ciuda modului de viață așezat și cuminte pe care îl adoptă, nu este prima dată când Ianis Hagi iese în evidență cu frizura sa. De departe aceasta este cea mai îndrăzneață de până acum, însă și în urmă cu un an freza mijlocașului român a stârnit controverse în rândul fanilor lui Rangers.

Frizura lui Ianis Hagi a fost adoptată, la un moment dat, chiar de starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus. Stilul Boxer Braids adoptat de Ianis Hagi i-a șocat pe fanii echipei scoțiene.