Unde a fost surprins Bănel Nicoliță înainte cu câteva ore de Crăciun. Fostul fotbalist continuă să aibă probleme financiare?

Moldoveanu Camelia / 25.12.2021, 13:56
Unde a fost surprins Bănel Nicoliță înainte cu câteva ore de Crăciun. Fostul fotbalist continuă să aibă probleme financiare?

Bănel Nicoliță a recunoscut în exclusivitate pentru Playsport.ro că a traversat cea mai grea perioadă din viața lui, asta după ce a avut probleme pe plan profesional și personal. Cu toate că susține că s-a redresat după ce a fost în America, înainte de Crăciun a fost surprins într-o ipostază care ridică semne de întrebare.

Cu câteva ore înainte de Crăciun, Bănel Nicoliță se gândea la bani

Fostul fotbalist a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playsport.ro. Printre altele, el a vorbit și despre episodul în care a fugit din România pentru că avea probleme financiare. El a mărturisit că acum este „ok”, însă a fost fotografiat înainte cu câteva ore de Crăciun în sucursala unei bănci.

Potrivit prosport.ro, Bănel Nicoliță a așteptat liniștit să-i vină rândul la ghișeu. A stat pe telefon și părea destul de liniștit, însă cel mai probabil încerca să obțină o sumă de bani care să-i rezolve problemele financiare.

El a revenit în țară și a jucat pentru CS Făurei, echipa în care a investit o sumă importantă de bani. În acest moment, echipa se află în Liga a 3-a, seria a 2-a. Ei ocupă doar locul opt din zece echipe, cu opt puncte acumulate.

„Am traversat cea mai grea perioadă din viața mea”

Acesta a declarat, cu sinceritate, că perioada ultimelor luni a fost cea mai dificilă pentru el. Bănel Nicoliță a trecut printr-un divorț, pe plan personal. Pe plan sportiv, rezultatele la CS Făurei n-au fost cele scontate, iar economic vorbind, au fost investiți foarte mulți bani.

Am trecut printr-un divorț, sunt și copiii la mijloc, am băgat mulți bani în echipa de la Făurei și, la un moment dat, am simțit nevoia unei schimbări. Am traversat cea mai grea perioadă din viața mea, cu multe nereușite în plan personal și sportiv, m-au afectat mult, dar acum sunt mai ok” a spus acesta.

Totodată, el este pozitiv și consideră că se va ridica din nou, ținând cont că a plecat de jos, a câștigat sume importante de bani din fotbal și a atins performanță sportivă la cel mai înalt nivel.

Am plecat de jos. Știu ce înseamnă să-ți fie greu, dar mă simt un om foarte puternic. Doar Cel de Sus mă poate dărâma!” a încheiat acesta.

Acesta este unul dintre cei mai importanți fotbaliști de după 2000 din Liga 1. El a jucat la echipe precum FCSB (Steaua pe atunci, peste 250 de meciuri în toate competițiile), Viitorul Constanța, ASA Târgu-Mureș sau Politehnica Timișoara, câștigând două titluri naționale, o Cupă a României și o Supercupă a României.