Unde a fost surprinsă Raluca Zenga după zvonurile privind divorțul de Walter. Ce se întâmplă cu cei doi

Olteanu Ștefan / 07.03.2021, 21:38
Unde a fost surprinsă Raluca Zenga după zvonurile privind divorțul de Walter. Ce se întâmplă cu cei doi

Zvonurile despre un divorț între Raluga Zenga și Walter au luat amploare în toamna trecută, însă lucrurile dintre cei doi s-ar fi schimbat între timp. Potrivit ultimelor dezvăluiri, ei au mai dat o șansă căsniciei și lasă de înțeles că sunt fericiți împreună.

Unde a fost surprinsă Raluca Zenga după zvonurile privind divorțul de Walter

Raluca și Walter Zenga formează un cuplu de aproximativ 17 ani, însă la finalul lui 2020 au fost la un pas să se separe. Zvonurile erau confirmate atunci de fostul antrenor al lui Cagliari, care spunea ca actele de divorț au fost depuse la Curtea de Apel din Dubai.
Anul 2021 a început mult mai bine pentru cei doi și după doar câteva luni spun că nu mai au niciun gând să se separe. Printr-o intervenție la o emisiune din Italia, Walter Zenga a confirmat că el și Raluca formează în continuare un cuplu.

Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătura cu noi pe care a șters-o după 8 ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune din Italia.

Walter și Raluca Zenga, în direct la o emisiune TV din Italia
Walter și Raluca Zenga, în direct la o emisiune TV din Italia

Între timp, Raluca se relaxează călătorind prin lume. În această perioadă ea se află într-o vacanță în Uganda și își ține fanii la curent cu poze. Peste 70.000 de persoane o urmăresc pe contul de Instagram.

Raluca Zenga se relaxează în Uganda
Raluca Zenga se relaxează în Uganda

Raluca și Walter Zenga au doi copii împreună

Pe lângă călătorii, Raluca Zenga este în continuare și o mămică full-time. Samira și Walter Jr. beneficiază de toată atenția Ralucăi.
Walter și Raluca formează un cuplu de aproximativ 17 ani și sunt căsătoriți de 14. Anul trecut au fost pentru o scurtă perioadă despărțiți, iar Walter Zenga dezvăluia pe Instagram că au fost depuse chiar și actele de divorț.

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, scria Walter Zenga într-o postare pe Instagram.

Ulterior, Zenga dezăluia cât de mult l-au afectat toate lucrurile întâmplate în 2020, printre care și separarea temportară de Raluca.

Aș vrea să șterg anul 2020 din viața mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit.
Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, spunea Zenga pentru PRO TV, în noiembrie 2020.

Walter Zenga le-a antrenat în România pe FC Național, FCSB și Dinamo. Ultima experiență ca antrenor a avut-o pe banca lui Cagliari, în intervalul martie – august 2020.

Raluca Zenga e în vacanță în Uganda
Raluca Zenga e în vacanță în Uganda