Unde e Ivan? Sorin Cârțu afirmă că jucătorul nu era la antrenamente, deși atacantul s-a împăcat cu Rădoi

Bordei Radu 17.11.2022, 22:42
Unde e Ivan? Sorin Cârțu afirmă că jucătorul nu era la antrenamente, deși atacantul s-a împăcat cu Rădoi

Situația la Universitatea Craiova este departe de a se rezolva, o confirmă chiar președintele Sorin Cârțu. Oficialul a confirmat că niciun „renegat” nu a fost primit înapoi de Mirel Rădoi. Nici chiar favoritul patronului, Andrei Ivan, nu a fost la antrenamentul echipei mari.

Sorin Cârțu a lămurit și nu prea situația lui Ivan. „Nu știu ce va fi”

Președintele clubului l-a vizitat pe Mirel Rădoi, la antrenamente, dar a recunoscut că nu a vorbit cu antrenorul despre situația fotbaliștilor excluși înainte de meciul cu Rapid. Între timp scandalul mare provocat de decizia antrenorului s-a atenuat, dar jucătorii încă nu s-au întors la antrenamente. Nici chiar Andrei Ivan, atacantul de 25 de ani nu a fost prezent la ședința de pregătire.

Tocmai ce m-am întors de la antrenament și nu era acolo, nu știu ce să zic. Totul depinde de Mirel, el decide ce face în cazul lor. Eu am vorbit cu el 45 de minute, am discutat de toate. Dar nu de jucători, nu am atins subiectul pentru că este în totalitate decizia lui. Cât despre Marko, dacă ridici tricoul nu vezi greutatea. Sunt explicații medicale. Mirel a fost cel care l-a promovat la națională, el îl vrea. A fost convins de jucător atunci, dar mai sunt momente și momente. Au fost jucători de bază, pot să revină, a precizat Cârțu, la Digisport

Cum explică patronul Rotaru problemele lui Markovic

Jovan Markovic a fost exclus din lot de Mirel Rădoi înaintea meciului cu Rapid, iar antrenorul a oferit explicaţii la sfârşitul jocului din Giuleşti în privinţa situaţiei atacantului. Tehnicianul de 41 de ani l-a acuzat pe fotbalist că este delăsător, iar aspectul la care cu siguranţă s-a referit Rădoi este cel al greutăţii. A recunoscut-o şi patronul Mihai Rotaru care a dezvăluit că Markovic duce o luptă asiduă pentru a slăbi.

Greutatea lui optimă este 89,5 kilograme. Noi l-am predat în luna iulie sau începutul lui august cu 89,3 kilograme. Atât avea atunci. În acest moment, Markovic are 92,1, față de acum o lună. Dar trecând acum trei săptămâni chiar la 93 de kilograme.

Deci, el a crescut de la 89,3 la 93 de kilograme, iar în ultimele 3 săptămâni a slăbit la 92,1. El este în acest moment cu 2 kilograme și ceva peste greutatea lui optimă. Asta este realitatea, dar cu un trend bun în sensul în care în ultimele 3 săptămâni a slăbit aproape un kilogram. Nu are voie să aibă peste greutatea optimă, a precizat Mihai Rotaru pentru Fanatik.