Unde era Cristi Borcea când Valentina Pelinel ieșea din spital, în cârje. A durat doar câteva minute pentru ca omul de afaceri să ajungă

Moldoveanu Camelia 29.10.2021, 10:39

Valentina Pelinel a fost surprinsă imediat după ce s-a externat din spital, în cârje. Ea a fost așteptată de doi prieteni, însă Cristi Borcea nu a fost văzut în acele momente lângă soția lui. Cu toate că gurile rele au spus că fostul patron de la Dinamo nu i-a fost alături actualei sale partenere în acele momente dificile, se pare că lucrurile au stat altfel.

Cristi Borcea a sprijinit-o din „umbră” cu Valentina Pelinel

În urmă cu câteva zile, Valentina Pelinel a apărut în cârje în timp ce ieșea dintr-o clinică privată din București. Superba blondă a fost așteptată de doi prieteni, o femeie și un bărbat. Ea s-a urcat în mașină și a plecat, cel mai probabil, către casă. Ciudat pentru toată lumea a fost faptul că la ușa spitalului nu se afla soțul modelului, Cristi Borcea.

După ce gurile rele au spus că fostul patron de la Dinamo și-a lăsat soția la greu, au apărut imagini care dovedesc faptul că lucrurile au stat diferit, potrivit wowbiz.ro. Mai exact, la câteva minute după ce Valentina a plecat de la spital, Cristi Borcea și-a făcut apariția însoțit de șofer.

Angajatul omului de afaceri nu a mai ținut cont de nimic și a parcat mași în stația de autobuz. Minute bune Cristi Borcea s-a aflat în clinică, cel mai probabil ocupându-se se externarea Valentinei Pelinel (acte, contract, plată, etc.). În timp ce fostul patron al lui Dinamo își făcea datoria de soț, mașina acestuia era înconjurată de oamenii care așteptau transportul în comun.

Valentina Pelinel are piciorul în orteză și se mișcă greu

Se pare că Valentina a ales să se opereze la picior deoarece avea o problemă mai veche cauzată de o căzătură suferită la schi. Sportul, sarcinile și trecerea timpului și-au spus cuvântul în viața soției lui Cristi Borcea.

Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză. Mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani. Am făcut sport, am dus două sarcini, dintre care una gemelară”, a povestit Valentina Pelinel la Antena Stars.

Soția lui Cristi Borcea s-a ales cu un ligament rupt, problemă care a dus-o pe mâna doctorilor.

Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persoană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persoană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și, pentru asta, era necesară operația”, a mai spus Valentina Pelinel, potrivit Spynews.

Citește și: Bomba anului! Ipoteză scandaloasă. Adelina Pestrițu, relație amoroasă cu Cristi Borcea? Dezvăluiri șocante

Cum se înțeleg Valentina Pelinel și Cristi Borcea, de fapt

Modelul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Cristi Borcea. După nenumărate speculații, Valentina Pelinel a dat cărțile pe față.

Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză.”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru ciao.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe