Unde l-a îngropat Anamaria Prodan pe cel mai important bărbat din viața sa. Locul de veci a fost ales chiar de Traian Tănase

Pintilie Iosif 03.12.2022, 15:26
Unde l-a îngropat Anamaria Prodan pe cel mai important bărbat din viața sa. Locul de veci a fost ales chiar de Traian Tănase

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta are o avere impresionantă, adunată atât din activitatea ei profesională, cât și din cele câteva milioane de euro moștenite de la părinții ei.

Unde este îngropat tatăl Aneimaria Prodan

Tatăl Aneimaria Prodan, celebrul avocat Traian Tănase, a murit în 1992, la vârsta de 54 de ani. Acesta este înmormântat la Cimitirul Bellu din capitală. Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl său.

M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare.

Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani. Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități.

Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a povestit sora Anamariei Prodan.

AMP, discuție cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan părea că l-a dat uitării pe Laurențiu Reghecamapf după ce mediatizatul divorț dintre cei doi s-a încheiat. Agentul de jucători îi poartă în continuare de grijă tatălui copilului ei.

Fostul fotomodel susține că i-a luat ceva timp să îl facă pe antrenorul lui Neftchi Baku să înțeleagă că în viață nu este bine să te aibă nimeni la mână cu absolut nimic. Lucrurile sunt mai complicate decât ne-am fi putut imagina.

Anamaria Prodan a povestit cum reacționa Laurențiu Regchecampf atunci când era chestionat cu privire la rezultatele meciurilor echipelor la care a activat de-a lungul anilor.

Dezvăluirile au fost făcute în contextul în care Reghe s-a confruntat cu acuzații grave legate de pariuri şi meciuri trucate în timp ce activa ca fotbalist.

”Am făcut totul pentru el. Dar nu am încălcat regulamente, nu am mers în zona cu iz penal. Am abilitatea să evit zona asta, fiind și avocat de meserie. Aveam 4 copii acasă, nu voiam să mă vadă cu cătușe. Am hotărât acasă exact așa: «Noi nu trăim din banii din fotbal. Pe mine mă interesează să ajungi mare, să nu avem legătură și treabă cu nimeni».”, a relatat Anamaria prodan, conform gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe