„Anamaria Prodan nu m-a înșelat cu Laurențiu Reghecampf”. Declarația care a surprins pe toată lumea

Giosanu Catinca 30.11.2022, 11:26

Anamaria Prodan a scăpat de Laurențiu Reghecampf. Instanța a desfăcut căsătoria și a stabilit ca cei doi să aibă custodie comună în privința fiului lor. Fostul iepuraș Playboy l-a cunoscut pe antrenorul român într-un moment în care era căsătorită cu Tibi Dumitrescu.

Presa din România a speculat că agentul FIFA l-a înșelat pe Tibi Dumitrescu cu Reghecampf. Fostul baschetbalist a ținut să lămurească situația.

Tibi Dumitrescu, dezvăluiri din intimitate

Tibi Dumitrescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Anamaria Prodan. Din relația lor au rezultat doi copii. Vedeta a fost acuzată că l-a trișat pe baschetbalist cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a rămas în relații bune cu fostul soț. Este de înțeles, mai ales că aceștia au doi copii împreună. Fanii nu sunt lămuriți însă dacă rivala lui Gigi Becali l-a înșelat sau nu pe tatăl fiicelor sale cu antrenorul lui Neftchi Baku.

”Am rămas în relaţii senzaţionale”

Tibi Dumitrescu a reacționat după ce au apărut zvonuri că Anamaria Prodan i-a fost infidelă. El a recunoscut că a suferit după ce s-a separat de impresara care i-a dăruit două fete.

Am suferit amândoi, iar divorţul a venit firesc, la un an şi jumătate de când hotărâserăm de comun acord să ne despărţim. Am rămas în relaţii senzaţionale, la fel ca în prima zi. Pentru că suntem nişte oameni maturi şi civilizaţi, despărţirea noastră a decurs normal din simplul motiv că, înaintând în vârstă, am realizat că amândoi ne doream lucruri diferite de la viaţă.”, a declarat Tibi Dumitrescu, conform libertatea.ro.

”Ana nu m-a înşelat cu Laurenţiu”

Fostul sportiv a demontat însă informația potrivit căreia Anamaria Prodan l-a înșelat cu Laurențiu Reghecampf. El este convins că femeia de afaceri i-a fost fidelă pe parcursul căsătoriei.

Cu Laurenţiu Reghecampf am o relaţie normală. Este tatăl vitreg al fetelor mele, cărora sunt convins că le doreşte binele. În acest moment, eu, Ana şi Reghe trebuie să le asigurăm lui Sarah şi Rebeccăi un mediu normal de viaţă. Ei sunt un cuplu drăguţ. (…)

Ana nu m-a înşelat cu Laurenţiu, noi respectându- ne tot timpul pe parcursul căsniciei noastre”, a mai spus Tibi Dumitrescu, înainte ca Reghecampf să înainteze cererea de divorț.

Anamaria Prodan, despre fostul ei soţ

Fiica regretatei artiste Ionel Prodan vorbește foarte frumos despre Tibi Dumitrescu când se află în fața camerelor de luat vederi. Ea a povestit în cadrul unei emisiuni cum l-a cunoscut pe fostul sportiv.

Pe primul l-am cunoscut… E o poveste ciudată. L-am cunoscut în club, n-am avut o asemenea aplecare către baschet, venise în România, fusese logodnicul unei prietene bune şi viaţa a făcut ca fostul meu prieten să rămână cu domnişoara şi logodnicul cu mine.”, s-a confesat Anamaria Prodan, într-o intervenție la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe