Unde se pregătește Farul pentru Champions League. Hagi a stabilit cantonamentele pentru vară

George Drafta 01.06.2023, 14:53
Unde se pregătește Farul pentru Champions League. Hagi a stabilit cantonamentele pentru vară

Constănţenii au anunţat pe contul lor de pe o reţea de socializare care va fi programul echipei din această vară, înaintea începerii sezonului 2023-2024.

Astfel, fotbaliştii lui Gică Hagi vor avea parte de două cantonamente, unul la Poiana Braşov şi un altul în Polonia, la Opalenica. Reunirea a fost programată pentru data de 15 iunie. Ceea ce înseamnă ca vacanţa celor de la Farul va fi mai mare de două săptămâni. Având în vedere că ei au terminat seria jocurilor oficiale din acest sezon pe data de 28 mai.

Tot pe 15 iunie va avea loc şi vizita medicală pentru lotul campionilor de pe litoral. Iar în aceeaşi seară, Larie & Co vor ajunge la Poiana Braşov pentru stagiul care se va întinde până în data de 23 iunie. Acolo, alb-albaştrii vor juca şi două partide amicale cu adversari care urmează să fie stabiliţi.

Farul a fost surpriza incredibilă a sezonului 2022-2023 în fotbalul românesc, sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Farul a fost surpriza incredibilă a sezonului 2022-2023 în fotbalul românesc, sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În acest stagiu nu vor fi prezenţi jucătorii convocaţi la loturile naţionale ale României. Prima reprezentativă va juca două partide în preliminariile Euro 2024. În timp ce selecţionata de tineret va juca meciurile din grupele turneului final continental.

Se mută acasă la Lewandowski

După cantonamentul de la munte, fotbaliştii Farului vor ajunge în Polonia, unde vor fi cazaţi la hotelul unde au stat şi vedetele naţionalei Portugaliei, pe perioada Euro 2012. Acolo se află şi cartierul general al reprezentativei poloneze, al cărei lider este vedeta Barcelonei, Robert Lewandowski.

Acesta este locul unde se vor pregăti în Polonia fotbaliştii lui Hagi pentru 10 zile
Acesta este locul unde se vor pregăti în Polonia fotbaliştii lui Hagi pentru 10 zile

Acolo campionii României vor disputa şi patru meciuri de pregătire. Adversare le vor fi Pogon Szczecin, Banik Ostrava și Warta Poznan. Marinarii vor reveni în România poe 3 iulie, cu cinci zile înaintea disputării primului meci oficial al noii stagiuni, Supercupa României, împotriva celor de la Sepsi.

Obiectivele „Regelui”

După ce a ridicat ştacheta cu titlul cucerit în acest an, Hagi vrea să dea lovitura şi pe plan european, acolo unde până acum, Farul nu se poate lăuda cu succese notabile.

„După vacanță vom pregăti sezonul următor, vin preliminariile, vrem să facem o figură cât mai frumoasă. Ne dorim să ne calificăm în grupe! De ce nu? Trebuie să credem! Vom vedea ce vom reuși să facem, însă avem datoria de a crede și de a avea curajul să sperăm că putem să facem o figură frumoasă.

E clar că trebuie să menținem lucrul pe care l-am făcut anul acesta și să fim mai buni. Să excelăm și în Europa”, sunt cuvintele lui Hagi, înaintea unui nou sezon provocator pentru fotbaliştii săi.

Urmăriți Playsport.ro și pe