Unde semnează Constantin Budescu după despărțirea de FC Voluntari. Lucrurile sunt din ce în ce mai clare

Olteanu Ștefan 24.05.2022, 08:35
Unde semnează Constantin Budescu după despărțirea de FC Voluntari. Lucrurile sunt din ce în ce mai clare

Despărțirea lui Constantin Budescu (33 de ani) de FC Voluntari pare iminentă, deși clubul ilfovean i-a făcut deja o ofertă de prelungire mijlocașului. Aflat în plin proces de recuperare după ruptura de tendon pe care a suferit-o în luna aprilie, Budescu a dat câteva detalii importante despre viitorul său.

Mai poate fi întors Constantin Budescu din drum? Unde semnează după despărțirea de FC Voluntari

Despărțirea lui Constantin Budescu de FC Voluntari se va produce la data de 30 iunie 2022, atunci când mijlocașului îi va expira contractul. Formația ilfoveană i-a făcut deja o ofertă de prelungire lui Budescu, însă răspunsul întârzie să vină. Motivul? Așteaptă să bată palma cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Petrolul Ploiești a promovat în Liga 1 și oficialii clubului de pe „Ilie Oană” poartă deja negocieri cu Budescu.

Aflat în sala de antrenament, în plin proces de recuperare, „Budi” a lăsat de înțeles că din sezonul următor va putea fi văzut evoluând la Ploiești:

Eu am spus tot timpul asta, că îmi doresc să mă întorc și să joc la Petrolul pentru că n-am jucat cu ei în Liga 1 și îmi doresc acest lucru”, a declarat Constantin Budescu, pentru Pro TV.

Totuși, în cazul în care nu va ajunge la o înțelegere cu Petrolul, mai are două oferte din Liga 1. Pe lângă FC Voluntari, sursa citată susține că FC Botoșani l-ar dori și ea pe mijlocașul de 33 de ani.

O decizie finală urmează să fie luată de Budescu în luna iunie. Până atunci, trage tare la antrenamente pentru a fi în formă la toamnă.

Constantin Budescu ratează debutul sezonului 2022 – 2023

Potrivit ultimelor dezvăluiri făcute în cadrul Comitetului Executiv al FRF, viitoarea ediție de Liga 1 va debuta la data de 16 iulie. În ceea cel privește pe Budescu, într-un scenariu optimist ar putea să revină pe teren în luna august. Fizioteraputul Staicu Bogdan, care se ocupă de exercitiile mijlocașului, susține că recuperarea decurge conform planului:

O să se recupereze mult mai repede decât am preconizat noi (n.r – 4-6 luni)”, a transmis acesta, potrivit sursei citate.

22 de meciuri a jucat Budescu în sezonul recent încheiat, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere două pase decisive. Pentru FC Voluntari, el a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă în 11 partide.

PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate că Budescu se află în negocieri avansate cu Petrolul

Surse PlaySport arată că ”lupii” negociază cu Constantin Budescu. Ei intenționează să îi ofere acestuia un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul!

Președintele Costel Lazăr a confirmat informația:

Da, e adevărat, am discutat deja, ambele părți ne dorim colaborarea. Rămâne să stabilim sub ce formulă. Sunt optimist că vom bate palma”, a transmis oficialul.

De asemenea, PlaySport.ro a aflat și cum plănuiesc „lupii” să-și plătească noua vedetă din echipă.

Urmăriți Playsport.ro și pe