Universitatea Craiova, obligată să se mute pe Arena Națională: „Vom juca numai la București”

Bordei Radu / 31.07.2022, 14:34
Universitatea Craiova, obligată să se mute pe Arena Națională: „Vom juca numai la București”

Veste proastă pentru olteni, Universitatea Craiova se poate muta pe Arena Națională pentru grupele Conference League. Dacă echipa lui Balint va ajunge în această fază a competiției, nu vor putea să evolueze pe teren propriu. Stadionul „Ion Oblemenco” va suferi reparații în acea perioadă.

Craiova se poate muta pe Arena Națională, pentru meciurile din Europa. „Ar fi ciudat”

Așa cum se întâmplă în România, degeaba o echipă dispune de un stadion nou, pentru că nu îl poate folosi decât parțial. Așa se întâmplă și la Craiova, dacă echipa va evolua în grupele Conference League. Suporterii speră la această performanță, dar vor fi supărați să afle că nu se vor putea bucura de aceste meciuri, pe teren propriu. Asta pentru că arena Ion Oblemenco va suferi reparații în acea perioadă și nu va fi disponibilă.

De aceea conducerea clubului a ales Arena Națională, ca variantă pentru meciurile de pe teren propriu. Celelalte variante, Ghencea, Giurgiu sau Cluj nu au fost acceptate de suporteri.

Din păcate UEFA ne-a obligat să trimitem variantele de stadioane pentru grupe, iar Ion Oblemenco nu va fi disponibil în acea perioadă. Din păcate nu mai putem schimba stadionul, așa că, dacă ajungem în grupe, vom juca pe Arena Națională toate meciurile de acasă. Ar fi ciudat de aceeptat, a comentat Sorin Cîrțu, pentru Digisport

Oltenii au trecut de Vllaznia, din Albania, în turul 2 preliminar și se pregătesc de „dubla” cu ucrainenii de la Zorya Luhansk în a treia rundă. Dacă ar elimina-o pe Zorya, ar prelua statutul acesteia de cap de serie în play-off.

Mihai Rotaru l-a vândut pe Gustavo. Plecarea brazilianului este o pierdere grea pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova are un start ezitant în noul sezon din Superliga. Oltenii au reușit însă să se califice în turul trei perliminar Conference League, după victoria categorică cu Vllaznia Shkoder, scor 3-0.

Oltenii se pregătesc acum pentru duelul de duminică seară cu Rapid. Înaintea acestui meci extrem de important, Universitatea Craiova a primit o lovitură grea. Mihai Rotaru l-a vândut pe Gustavo la formația iraniană Tractor FC. Conform Prosport.ro, Universitatea Craiova va încasa 200.000 de eruo pentru transferul jucătorului brazilian.

Gustavo a avut evoluții excelente în acest început de sezon, reușind două goluri și o pasă decisivă în patru meciuri jucate pentru Craiova. Cota de piață a lui Gustavo este de 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt.

Gustavo este o pierdere. E un jucător de calitate, care a contribuit chiar decisiv în prima etapă. Dar sunt soluții”, a spus antrenorul Laszlo Balint.