Unui fotbalist de la Universitatea Craiova îi e frică să ajungă acasă atunci când echipa sa pierde :)

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.04.2022, 10:54
Unui fotbalist de la Universitatea Craiova îi e frică să ajungă acasă atunci când echipa sa pierde :)

Ștefan Baiaram este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști de la Universitatea Craiova și a devenit chiar o certitudine pentru Laurențiu Reghecampf în acest sezon, la doar 19. Fotbalistul de bandă este motivat să aibă prestații cât mai bune pe terenul de fotbal de către frumoasa sa prietenă, care practică de asemenea sport de performanță.

Cristina Răduț a început o carieră în sporturile de contact și speră să ajungă cât mai rapid în top. Semnele sunt bune momentan. Tânăra a reușit un knock-out spectaculos la ultima gală la care a participat, cea de la Cluj-Napoca.

Iubita lui Ștefan Baiaram de la Universitatea Craiova are un start promițător de carieră în sporturile de contact

Prietena lui Ștefan Baiaram a vorbit despre modul în care sportul pe care îl practică o poate ajuta în viața cotidiană. Deși nu este adepta violenței în afara ringului, Cristina Răduț susține că nu ar da înapoi dacă ar fi nevoită să se apere de anumite pericole. Totuși, ea reușește să evite astfel de evenimente pentru că are o viață extra-sportivă așezată.

Nu a trebuit să mă implic și fizic. Simpla prezență a fost de ajuns. Nu susțin lupta pe stradă, dar dacă insistă, nu mă feresc să-i lovesc. A trecut ceva timp, dar am fost nevoită să aplic niște scheme în trecut. Nu ies în cluburi, deci nu am cum să fiu abordată de bărbați”, a spus Cristina Răduț potrivit AS.ro.

Cu altă ocazie, tânăra a vorbit despre începuturile ei în sporturile de contact, care s-au produs la o vârstă fragedă, dar și despre cum a făcut trecerea de la balet la kickboxing.

Practic kickboxing de la 12 ani. Trecerea de la balet la kickboxing a fost din cauza faptului că nu îmi place sportul de echipă, îmi place adrenalina, să domin, să fie toată atenția în jurul meu. Pasiunea a venit pe parcurs, când am realizat că sportul acesta mă completează perfect. Am avut meciuri televizate, chiar si în strainătate. Nu am cunoscut înfrângerea”, a spus prietena lui Ștefan Baiaram potrivit wowbiz.ro.

Baiaram este considerat „perla” Universității Craiova

Ștefan Baiaram a impresionat prin evoluțiile sale din acest sezon de la Universitatea Craiova. El este considerat de CIES Football Observatory drept cel mai promițător fotbalist U21 din Liga 1, peste Octavian Popescu de la FCSB.

Baiaram a jucat 30 de meciuri în toate competițiile în acest sezon pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. Fotbalistul cotat de Transfermarkt la 750.000 de euro a reușit 5 goluri în această perioadă.