Cea mai sexy luptătoare din România revine în ring. Pentru ce luptă sâmbătă noaptea în Las Vegas la gala UFC

Giosanu Catinca / 19.02.2022, 09:33
Cea mai sexy luptătoare din România revine în ring. Pentru ce luptă sâmbătă noaptea în Las Vegas la gala UFC

Diana Belbiță revine în ring. Tânăra de 25 de ani, căreia i se mai spune și ”Prințesa războinică”, va lupta weekendul acesta în gala UFC Fight Night din Las Vegas cu o adversară pe măsură. Ea o va înfrunta pe brazilianca Gloria de Paula. Pentru ce luptă cele două în Las Vegas la gala UFC.

Cea mai sexy luptătoare, pregătită de o nouă ”bătălie”

Diana Belbiță este pregătită de o nouă luptă de Gală. Ea se va bate în gala UFC Fight Night, ce are loc la Las Vegas, sâmbătă noaptea. Main event e meciul dintre Johnny Walker și Jamahal Hill. Pe deasupra, Jim Miller, omul cu cele mai multe meciuri în UFC, 38, va lupta și el cu un brazilian, Nikolas Motta.

”Prințesa războinică” este în căutarea celui de-al doilea succes în cea mai importantă divizie din MMA. Și are toate șansele să își vadă visul împlinit cu ochii.

Vara trecută, Diana Belbiță bifa prima victorie în UFC, învingând-o pe americanca Hannah Goldy, prin decizia unanimă a arbitrilor, 30-27. Acum, după ce a semnat un nou contract cu Ultimate Fighting Championship, sportiva din Strehaia, care a ales să reprezinte Canada, se va confrunta cu Gloria de Paula.

”Prințesa războinică” se va duela cu o braziliancă

În ceea ce o privește pe adversara Dianei, sud-americanca are un palmares de 5 victorii și 4 înfrângeri. În schimb, Belbiță a ajuns la un palmares de 14 victorii și 6 înfrângeri.

Diana nu este singura reprezentantă a României în UFC. Nicolae Negumereanu a obținut 2 victorii în cea mai tare promoție de MMA din lume, și are și el meci în perioada imediat următoare. Nick se va lupta pe 5 martie cu americanul Kennedy Nzechukwu (29 de ani).

Diana a învins-o, anul trecut, pe americanca Hannah Goldy

Adversara ei vine din Brazilia, de la celebra academia Chute Boxe ce a produs nume mari ca Wanderlei Silva, Shogun sau Anderson Silva. Gloria de Paula are un palmares de 5 victorii și 4 înfrângeri, dar valoarea ei nu este reflectată de aceste cifre.

În schimb, Belbiță a ajuns la un palmares de 14 victorii și 6 înfrângeri. Diana nu este singura reprezentantă a României în UFC. Nicolae Negumereanu a obținut 2 victorii în cea mai tare promoție de MMA din lume, și are și el meci în martie. Nick se bate pe 5 martie cu americanul Kennedy Nzechukwu.

Meciul dintre Nicolae Negumereanu și Kennedy Nzechukwu face parte din super gala UFC 272, ce îi va avea în main event pe Colby Covington și Jorge Masvidal.