Unul dintre cei mai buni prieteni al lui Ianis Hagi l-a lăsat pe Gică Hagi pentru un alt club din Superliga. A fost deja prezentat oficial

Bogdan Solomon 19.09.2023, 16:28
Unul dintre cei mai buni prieteni al lui Ianis Hagi l-a lăsat pe Gică Hagi pentru un alt club din Superliga. A fost deja prezentat oficial

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ianis Hagi a lăsat Farul pentru o altă echipă care evoluează în Superliga. Mutarea a fost oficializată cu foarte puțin timp în urmă.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ianis Hagi a plecat de la Farul. A fost prezentat la o altă echipă din Superliga

Concret, mijlocașul ofensiv Carlo Casap a semnat cu FC Botoșani, din postura de jucător liber de contract. Anunțul a fost făcut de formația din Moldova, prin intermediul rețelelor de socializare.

În precedenta stagiune, acesta s-a numărat printre oamenii de bază ai campioanei en-titre Farul, cu 32 de apariții, 2 goluri și 3 pase decisive. Site-urile de specializate îl evaluează acum la 450.000 de euro.

„Bine ai venit, Carlo Casap! FC Botoșani anunță transferul mijlocașului Carlo Casap, liber de contract după despărțirea de campioana Farul Constanța, alături de care și-a petrecut aproape toată cariera de până acum.

În vârstă de 24 de ani, dublul campion național și-a făcut debutul în fotbal la Academia Gheorghe Hagi, fiind promovat apoi la echipa mare a dobrogenilor, singura experiență în afara echipei de la malul mării având loc în perioada februarie-iunie 2022, când a fost împrumutat la Concordia Chiajna. Mult succes, Carlo, și să ai parte de cât mai multe împliniri în tricoul echipei noastre!”, a transmis FC Botoșani.

„Toate au un început și un sfârșit”

În iunie 2023, Carlo Casap își anunța, printr-un mesaj emoționant, despărțirea de echipa lui Gică Hagi, cu care a cucerit două titluri de-a lungul celor 11 ani. Decizia a fost surprinzătoare, ținând cont de prestațiile pe care le-a avut.

„Toate au un început și un sfârșit. După 11 ani alături de voi, îmi iau rămas bun de la clubul unde am crescut. Este timpul pentru o nouă provocare în viața mea, îmi doresc un nou capitol si de acum doar încrezător pentru viitor. Mulțumesc, Farul Constanța”, a scris atunci mijlocașul de 24 de ani, dublu campion cu formația de la malul Mării Negre.

La FC Botoșani nu va avea o misiune deloc ușoară, întrucât este vorba despre „lanterna roșie” a campionatului cu doar 5 puncte acumulate în 9 etape și fără victorie în acest sezon.

În precedenta etapă, elevii lui Dan Alexa au remizat la Iași, cu Poli, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Șeroni în minutul 47, respectiv Gheorghiță în minutul 69. Sâmbătă, 23 septembrie, la 18:45 este programată confruntarea cu UTA din cadrul celei de-a zecea runde.

Urmăriți Playsport.ro și pe