Unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB și-a luat rămas bun de la echipa roș-albastră. Mesaj emoționant

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.06.2022, 12:47
Unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB și-a luat rămas bun de la echipa roș-albastră. Mesaj emoționant

FCSB s-a despărțit imediat după finalul sezonului de Claudiu Keșeru, unul dintre veteranii echipei și unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani ai acesteia. El a semnat deja cu UTA Arad și a fost și prezentat oficial de „Bătrâna Doamnă”, însă nu a apucat să își ia „la revedere” de la foștii colegi și de la fanii vicecampioanei României.

Claudiu Keșeru, mesaj emoționant pentru fanii celor de la FCSB după despărțirea de clubul roș-albastru

Acest lucru s-a întâmplat însă acum. Claudiu Keșeru a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a ținut să le mulțumească tuturor pentru sprijinul acordat, dar în special suporterilor. De asemenea, atacantul în vârstă de 35 de ani a subliniat ce reprezintă FCSB pentru el și pentru cariera sa.

A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la suflarea roș-albastră și vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor care au fost întotdeauna alături de mine.

Ceea ce simt când îmi aud numele strigat de o întreagă peluză, nu poate fi descris în cuvinte. Este o senzație pe care o iubesc și pe care am trăit-o de fiecare dată cu piele de găină, sunt momente când te simți împlinit ca fotbalist și știi că faci ceea ce trebuie văzând reacțiile oamenilor din tribună.

Vreau sa le mulțumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical și tuturor angajaților clubului care m-au tratat cu respect în permanență.

Aceste două culori vor rămâne mereu în sufletul meu, dar acum pentru mine urmează o nouă etapă și nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foștilor mei colegi și celor din cadrul clubului”, a transmis Claudiu Keșeru prin intermediul paginii personale de Facebook.

Fostul internațional a oferit deja primele declarații ca fotbalist al UTA-ei Arad

Claudiu Keșeru a fost deja prezentat oficial drept noul jucător al celor de la UTA Arad și a făcut și primele declarații în această postură.

„Mă bucur să fiu astăzi aici. Este primul moment de relaxare după aproape şase luni şi mă bucur că într-un final am reuşit să-mi decid viitorul şi mă bucur că astăzi suntem reuniţi aici. Mă alătur unui proiect extrem de interesant al unui club de tradiţie, un oraş care este însetat de performanţă. Am văzut această echipă de la începutul anilor 2000 când am început la FC Bihor. În plus, este practic regiunea mea unde cunosc mentalitatea, cunosc oamenii şi vreau să vă asigur că indiferent ce se va întampla pe teren eu voi da tot ce am!”, a spus Claudiu Keșeru pe 31 mai pentru site-ul oficial al clubului arădean.

Transfer de ultim moment pe axa FCSB – Farul. Gigi Becali și Hagi au bătut palma pentru tânărul mijlocaș