Unul la bal, altul la spital! Cristi Borcea a citit știrile cu Simona Halep dintr-un cadru de vis

George Drafta 24.10.2022, 08:51
Unul la bal, altul la spital! Cristi Borcea a citit știrile cu Simona Halep dintr-un cadru de vis

Fostul acţionar dinamovist a fugit puţin de agitaţia Bucureştiului. Pentru a se relaxa alături de soţia sa, într-o vacanţă de vis.

Valentin Pelinel şi Cristi Borcea şi-au lăsat cei trei copii acasă pentru a petrece mai mult timp împreună într-o locaţie exotică. Iar fotografiile vorbesc de la sine despre felul în care cei doi se bucură pentru clipele de linişte de care au parte. Valentina a fost cea care s-a dat de gol pe reţelele de socializare. În privinţa locaţiei unde ea şi Cristi Borcea se află. Cuplul a zburat până în Emiratele Arabe Unite. Dar nu la Dubai, ci la Abu Dhabi.

Relaţia dintre cei doi, oficializată în 2018, merge se pare foarte bine. Din mesajele transmise de fostul model, Cristi Borcea pare a fi un partener perfect pentru ea. Chiar Valentina Pelinel a fost cea care a vorbit recent despre sentimentele ce o leagă de fostul acţionar din Ştefan cel Mare.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim. Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: Ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a povestit Valentina Pelinel, în podcastul „Ameritat cu Nasrin” în care a fost invitata bunei sale prietene, Ameri Nasrin.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt căsătoriţi din 2018
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt căsătoriţi din 2018

De 3 X mamă

Valentina şi Cristi Borcea au trei copii. Iar fosta parteneră a lui Cristian Boureanu spune că nu îşi mai doreşte şi alţi moştenitori.

„Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi. Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele.

Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la două luni după fiecare sarcină. Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine”, a precizat Pelinel pentur Libertatea.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe