Valentina Pelinel s-a dezbrăcat și i-a trimis lui Cristi Borcea o suită de poze erotice | Galerie FOTO

Catinca Giosanu 15.10.2022, 16:04

Valentina Pelinel face furori cu fiecare apariție și este mândră de felul în care arată după cele trei sarcini. Fostul top model trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Borcea. Relația lor durează de mai mulți ani, însă târziu s-a aflat cum l-a cucerit blondina pe fostul acționar al clubului Dinamo București.

Valentina Pelinel, foto de senzație!

Valentina Pelinel arată impecabil la cei 41 de ani ai săi. Vedeta de televiziune l-a cunoscut pe Cristi Borcea înainte ca acesta să se căsătorească cu Alina Vidican. Superba blondină s-a folosit de atuurile fizice pentru a-i suci mințile omului de afaceri.

Presa centrală titrează că Valentina Pelinel obișnuia să îi trimită fostului șef de la Dinamo imagini cu ea în ipostaze compromițătoare.

Potrivit site-ului enaţional.ro, Valentina Pelinei îi trimitea lui Cristi Borcea fotografii în care apărea goală pușcă! Așa l-ar fi convins fostul fotomodel să renunțe la goală pușcă, în favoarea ei.

Blondina face furori la fiecare apariție

Soția lui Cristi Borcea i-ar fi trimis fotografii incitante lui Cristi Borcea mai ales după ce Alina Vidican a declarat că este însărcinată cu al doilea copil al afaceristului.

Mai mult, Valentina Pelinel i s-ar fi adresat cu apelative de genul ”soțul meu”, semn că urmărea de mult să o elimine pe Vidican din viața afaceristului.

Valentina Pelinel nu mai vrea al patrulea copil

Cristi Borcea a mărturisit că își dorește să fie tată pentru al zecelea copil, Valentina Pelinel pare puțin reticentă din această perspectivă. Fostul model spune că cei trei copii pe care îi are, Milan, Rania și Indira, o fac pe deplin fericită. Prin urmare, ea nu și-l mai dorește pe al patrulea.

„Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi.

Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele. Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la două luni după fiecare sarcină. Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine.”, a afirmat soția lui Cristi Borcea, conform libertatea.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe