Următoarea etapă din războiul Ilie Năstase – Marica. Ion Țiriac a intervenit în diferend. Anunțul făcut de Nasty

Moldoveanu Camelia / 14.11.2021, 08:38
Următoarea etapă din războiul Ilie Năstase – Marica. Ion Țiriac a intervenit în diferend. Anunțul făcut de Nasty

Războiul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica se amplifică, iar fostul lider ATP a apelat la ajutorul lui Ion Țiriac. Se pare că miliardarul român îi pune prietenului său la dispoziție toate mijloacele prin care ar putea câștiga în fața fostului fotbalist.

Ion Țiriac, sprijinul lui Ilie Năstase în războiul cu Ciprian Marica

Surse PlaySport.ro au descoperit că Ilie Năstase a ajuns la spital după scandalul cu Ciprian Marica. Informația ne-a fost furnizată de către persoane apropiate fostului număr 1 al tenisului mondial. Se pare că acesta a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al fundației care îi poartă numele, fundație care deține Baza Voința.

După ce s-a pus puțin pe picioare, Ilie Năstase a anunța că a primit ajutorul lui Ion Țiriac și că urmează să meargă în instanță pentru a lămuri situația.

M-am întâlnit cu el și cu soția la masă, e adevărat și m-au anunțat că nu mai sunt în fundație. M-am ridicat și am plecat de la masă.

Eu am avut un contract cu el, el a investit bani, e adevărat, și nu putea trece investițiile pe contractul lui. Atunci a zis să facă într-un fel să intre în fundație. Și de aici a început toată nebunia!

Am avocați, o să merg, am avocații domnului Țiriac și o să aflu ce s-a întâmplat… Cum de instanța a respins prima lui cerere și cum a doua a acceptat. Vedem!

Miza e să ia el tot controlul la baza Voința! El nu înțelege că toate contractele sunt în derulare și nu pot fi reziliate, chiar dacă el a făcut șmecherii la justiție, pe acolo… Nu mai dorm noaptea, soția îmi spune să mă liniștesc”, a spus Ilie Năstase la o conferință de presă.

Ciprian Marica neagă conflictul

Într-o intervenție, Ciprian Marica s-a arătat surprins de informațiile potrivit cărora marele tenismen a rupt relațiile cu el:

Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.red. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici.

Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră.

O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința.

Tot sursele noastre ne informează că în locul legendei tenisului mondial ar fi apărut, în Consiliul de Administrație, persoane apropiate lui Ciprian Marica, inclusiv, rude de gradul I ale fostului fotbalist de la VFB Stuttgart.