Urmează detonarea marii bombe în cazul transferului lui Kylian Mbappe. Destinația surpriză pentru starul francez

Moldoveanu Camelia / 16.05.2022, 14:00
Urmează detonarea marii bombe în cazul transferului lui Kylian Mbappe. Destinația surpriză pentru starul francez

Transferul lui Kylian Mbappe atrage atenția iubitorilor fotbalului din toată lumea. Starul celor de la PSG ar putea juca în același campionat cu Erling Haaland. Anunțul a fost făcut de publicația L’Equipe.

Kylian Mbappe nu rămâne la PSG și nu semnează nici cu Real Madrid. Destinație neașteptată

Se vorbește încă de anul trecut de un posibil transfer a lui Kylian Mbappe la Real Madrid, însă pe zi ce trece starul francez pare a fi tot mai departe de această variantă. Cu toate că PSG depune eforturi considerabile, „aruncând cu banii” în șeptar, se pare că acesta este decis să plece de pe Parc des Princes.

Voi anunța oficial decizia mea, înainte de a merge la naționala Franței, în iunie. E o chestiune de zile”, a spus vârful francez potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Publicația L’Equipe susține că în lupta pentru atacantul francez a intrat, cu mare interes, și Liverpool. Klopp s-a gândit multă vreme la această variantă pentru echipa sa, iar după ce Manchester City l-a achiziționat pe Haaland, oficialii de pe Anfield s-au văzut nevoiți să răspundă pe măsură.

Complet vrăjit de Liverpool

Cu toate că majoritatea fotbaliștilor din lumea întreagă visează să îmbrace tricou „Los Blancos”, Mbappe nu pare a fi încântat de proiectul lor. În același timp, o rămânere la PSG nu-i garantează că echipa o să câștige un trofeu UCL. Cu alte cuvinte, că nu-i poate îndeplini cea mai mare dorință.

Astfel, starul francez nu s-a uitat la salariul de peste 50 de milioane de euro pe an și 100 de milioane la semnătură, sume oferite de PSG, ci la posibilitatea de a lupta în cel mai puternic campionat din lume.

Cu toate că, inițial, cei de la Liverpool s-au temut de pretențiile financiare pe care le-ar putea avea atacantul de pe Parc des Princes, acum toate politicile de transfer ale clubului se învârt în jurul deciziei acestuia. Mai mult, echipa antrenată de Klopp nu caută să facă alt transfer în vară și plănuiește să direcționeze toate resursele către Kylian Mbappe.

Real Madrid, ofertă faraonică pentru Kylian Mbappe

Real Madrid este dispusă să-i ofere lui Mbappe o primă de instalare istorică. Starul francez ar urma să primească nu mai puțin de 80 de milioane de euro la semnătură. În plus, Mbappe dorește să aibă control de 100% asupra drepturilor sale de imagine. Această doleanță contravine clar regulilor impuse până acum pe Santiago Bernabeu. În mod obișnuit, jucătorii madrileni au un procent de doar 50% asupra drepturilor lor de imagine. În ciuda faptului că există câteva excepții de la această regulă, doleanța francezului ar putea fi un impediment serios pentru transferul său la Real Madrid.

Până acum, Kylian Mbappe a avut foarte mare grijă de imaginea sa, refuzând să participe la campanii publicitare legate de junk-food sau jocuri de noroc. El vrea să aibă o altă abordare, dorind să devină un adevărat exemplu pentru copii. În acest sens, starul francez colaborează cu prestigioasa avocată Delphine Verheyden.