Ușurare mare în tabăra celor de la CSU Craiova, după victoria din derby. „Nu prea jucăm bine, ne-au dominat”

Bordei Radu / 08.08.2022, 00:06
Ușurare mare în tabăra celor de la CSU Craiova, după victoria din derby. „Nu prea jucăm bine, ne-au dominat”

CSU Craiova nu doar că a spart gheața și a obținut primul succes în acest campionat. Dar a și câștigat marele derby al Craiovei. A fost o seară plină de tensiune, dar oamenii lui Balint și-au păstrat calmul și s-au impus. Este o victorie importantă pentru moral, înainte de returul Conference League, cu Zorya.

Andrei Ivan recunoaște că CSU Craiova încă nu joacă ce trebuie. „Să fim sinceri”

Andrei Ivan nu este mulțumit de ceea ce joacă echipa sa, chiar dacă cei de la CSU s-au impus în derbi-ul din Bănie.

Suntem bucuroși pentru noi, pentru fani. Nu îmi place cum jucăm, dar s-a văzut oboseala, jucăm din 3 în 3 zile. Ne-au dominat dar punctele contează. Eu joc cu dureri, meci de meci adversarii mă lovesc în zona unde am probleme. Nu mi-e frică, am jucat doar o repriză, am fost menajat pentru Zorya. A fost o atmosferă frumoasă, două galerii bune.

În Polonia ne-au dominat rău cei de la Zorya, dar vom vedea ce soluții găsim, a comentat Andrei Ivan

În schimb, căpitanul Nicușor Bancu crede că acest succes poate însemna revenirea echipei.

Important a fost jocul nostru, am fost uniți, ne-am ajutat în momentele grele. Este foarte greu să jucăm din 3 în 3 zile. Nu suntem încă pregătiți pentru acest ritm, dar trebuie să ne concentrăm și să ne calificăm și în Europa. Bine că nu s-a terminat meciul din cauza fanilor, era păcat. Este bine pentru toată lumea. Mă bucur pentru că aveam nevoie de victorie, nu era vorba doar de orgolii, dar și de moral, mai urcăm și în clasament.

Nu cred că mai contează în asemenea seri ce zice antrenorul, noi eram foarte motivați, a declarat Bancu

Sergiu Hanca nu s-a temut că meciul va fi întrerupt. „O atmosferă superbă”

Fostul dinamovist s-a bucurat pentru golul și victoria echipei la care evoluează. Chiar dacă derbi-ul a fost întrerupt câteva minute din cauza obiectelor aruncate de fani, pe teren, Hanca nu a avut emoții.

Începem să ne cunoaștem, eu și Rivaldinho am venit mai târziu, încă nu ne simțim foarte bine cu ceilalți, dar muncim bine și analizând ce se întâmplă, în curând vom avea un joc foarte bun. După ce am marcat am făcut un semn, dar nu a fost pentru fani, a fost un pariu cu o persoană dragă mie. Gestul era adresat către aceasta, să nu mai vorbească.

Mie mi-a plăcut atmosfera, chiar nu m-am temut că se va opri meciul. Așa aș vrea să fie meci de meci, chit că jucăm acasă sau în deplasare. Istvan este un arbitru experimentat, a gestionat bine situația, nu au fost probleme. Nu ne-am gândit că se va opri meciul

Știu că putem face un meci bun cu Zorya, este 1-0 pentru ei, nu mă tem. vreau un stadion plin, oricum trebuie să marcăm. Și dacă făceam egal, nemeritat să fim sinceri, în Ucraina, tot trebuia să marcăm, a menționat Sergiu Hanca