Vă era dor de ”Blocnotes”? Ce a ajuns să facă și cum îl imită pe Cristiano Ronaldo

Gabriel Eșanu 09.01.2021, 19:56
Vă era dor de ”Blocnotes”? Ce a ajuns să facă și cum îl imită pe Cristiano Ronaldo

La 44 de ani, Claudiu Răducanu are o viaţă după care chiar se poate face un scenariu de film. A fost un atacant de excepţie şi a jucat la mai multe echipe importante din ţară şi străinătate. A pierdut toţi banii după ce s-a despărţit de fosta soţie, despre care spune că l-a păcălit pe tot parcursul carierei sale. A ajuns chiar să fie arestat în Mexic pentru că ar fi făcut parte dintr-un grup infracţional care făcea escrocherii cu carduri bancare.

Claudiu Răducanu a câştigat procesul cu fosta soţie şi şi-a deschis o spălătorie în Craiova. Este şi instructor sportiv

Totul părea pierdut pentru Claudiu Răducanu, poreclit Blocnotes din cauza numeroaselor perle pe care le spunea. Nu şi-a pierdut credinţa în Dumnezeu şi în cele din urmă a fost răsplătit. A câştigat procesul cu fosta soţie şi şi-a deschis o spălătorie în Craiova. De asemenea, a început o activitate ca instructor sportiv şi se descurcă excelent în noua meserie. Şi, mai important decât toate, s-a recăsătorit şi are o fetiţă cu noua soţie. Mai are şi un băieţel din primul mariaj.

Recent, Claudiu Răducanu a postat un videoclip de la sala de forţă în care face un circuit pe care l-a realizat de multe ori şi Cristiano Ronaldo. Fostul atacant al Stelei este într-o formă de invidiat şi are din nou toate motivele să zâmbească. Asta după ce fosta soţie i-a provocat destul de multe probleme, aşa cum mărturisea inclusiv Ana Maria Prodan, cea care l-a impresariat o perioadă.

Claudiu Răducanu instructor sportiv
Claudiu Răducanu (dreapta) este într-o formă excelentă

„O soție de fotbalist cu care am avut probleme? Cea a lui Claudiu Răducanu! Și am avut dreptate. Eu l-am transferat în Cipriu (n.r- Nea Salamis, în 2007). Îmi aduc aminte… Pfai, era o nebunie! Nu puteam să semnăm nimic, trebuia să trimită soției contractul. Ea nu-l lăsa acolo…

Am spus «Stop! Soția nu este avocat. Poate să discute cu tine, ceea ce e firesc. Dar ea nu poate să știe mai bine cum se face un contract și nu poate să-ți ceară ție contractul ca să facă modificări pe el!» Fiecare trebuie să își știe locul. Cele mai multe dintre soții nu fac nimic. Stau acasă, fac curat și au grijă de copii și de fotbalist. E menirea lor”, spunea Anamaria Prodan.

Claudiu Răducanu s-a transferat la Steaua în 2000, de la Extensiv Craiova, pentru 200.000 de euro. Un an mai târziu devenea golgheterul campionatului, cu 21 de reuşite. A jucat apoi la Espanyol şi la Arminia Bielefeld.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe