Vadim Rață îl avertizează pe Omrani. Ce mesaj i-a dat noului transfer de la FCSB. „Să dea goluri repede că altfel o pățește”

Radu Bordei 12.09.2022, 23:18
Vadim Rață îl avertizează pe Omrani. Ce mesaj i-a dat noului transfer de la FCSB. „Să dea goluri repede că altfel o pățește”

Vadim Rață și-a luat revanșa în fața echipei care a scăpat repede de el. Trupa lui Liviu Ciobotariu rămâne unul din coșmarurile bucureștenilor. Voluntariul a încurcat iar formația patronată de Gigi Becali. Ilfovenii au avut și șansă. Portarul Popa a făcut minuni iar Nemec a beneficiat de un penalty la ultima fază.

Vadim Rață recunoaște că a vrut neaapărat să încurce FCSB. „Meci special și ciudat pentru mine”

Mijlocașul dat afară de Becali după nici o lună de joc, a jucat bine și a dat și un sfat către ultimul transfer al vicecampionilor, Omrani.

Am făcut un meci destul de ok, chiar dacă posesia a fost mai mult la ei, rezultatul e corect. Ce ratări a avut Compagno, a dat și el cu capul. Păi de ce avem portar, nu să apere? Popa este un portar foarte bun, se pregătește bine și trebuie să apere astfel de mingi. Îl felicit. Noi vorbeam că trebuie să începem să facem puncte, să avem și noi, apoi, o serie pozitivă.

Este un meci special pentru mine, dar și ciudat. Acum o săptămână eram acolo, acum sunt de partea cealaltă. Asta e viața, oricum la un meci cu FCSB te motivezi mereu altfel. Nu cred că mă mai întorc, oricum nu cred că voi primi ofertă de acolo. Așa a decis Gigi Becali, așa că nu cred că se răzgândește. Dar oricum nu m-aș mai duce eu. Nu am avut timp să mă impun, nu mai vreau să mă repet. Cred că s-a văzut și azi că mă puteam impune, nu am avut timp decât de câteva antrenamente și am jucat pe alte posturi. Lui Omrani îi transmit să dea goluri repede, la primele meciuri. Altfel, nu îi va fi bine, a comentat Vadim Rață

Liviu Ciobotariu, bucuros după rezultatul cu FCSB. „Este un punct cât o victorie”

Antrenorul oaspeților a trecut prin mari emoții, mai ales pe final de meci. Și s-a bucurat de un punct important pentru echipa lui.

În primul rând sunt bucuros de rezultat, aveam mare nevoie de el. Veneam după 3 partide în care nu am tras pe spațiul porții. Felicit jucătorii pentru că au crezut în rezultat, mai ales că am luat gol în minutul 82. Am avut și șansă, dar este un punct de moral, este ca o victorie pentru noi. Noi de 6 meciuri nu am câștigat, situația era complicată. Dar am și marcat, este un lucru pozitiv. În minutul 83, când am luat gol, a fost cel mai dificil moment, noi jucasem bine.

Sincer, am avut emoții la penalty. Am văzut că arbitrul nu a dat inițial, eram chiar supărat. Mă mai gândeam la VAR, dar mi-au zis jucătorii să mă liniltesc că s-a dat penalty. Este bine că ne-a ieșit, ultimele meciuri am fost penibili, cu mine în frunte, a declarat Ciobotariu

Urmăriți Playsport.ro și pe