Valentin Gheorghe, prima reacție după transferul în Turcia: „Salariul este aproape dublu, este OK!” Mijlocașul FCSB, cu gândul la națională

Robert Zanfir / 28.06.2022, 17:51
Valentin Gheorghe, prima reacție după transferul în Turcia: „Salariul este aproape dublu, este OK!” Mijlocașul FCSB, cu gândul la națională

Valentin Gheorghe (25 de ani) a dezvăluit cum a ajuns să plece de la FCSB după doar un sezon. Mijlocașul va juca sub formă de împrumut, în următorul an, la Umraniyespor, nou promovată în prima ligă din Turcia.

FCSB se va bate din nou la titlu, de data aceasta cu șanse reale, după cum spune Gigi Becali. Totuși, în ciuda poziției publice, omul de afaceri a ezitat până acum când a fost vorba de întărirea echipei. Dimpotrivă, FCSB „excelează” la capitolul plecări. Unul dintre cei care vor părăsi clubul este Valentin Gheorghe.

Valentin Gheorghe, prima reacție după transferul în Turcia. Mijlocașul FCSB, cu gândul la națională

Valentin Gheorghe va semna cu o nou promovată. Umraniyespor a promovat în Super Lig la finalul sezonului recent încheiat, după ce a contabilizat 70 de puncte în a doua divizie din Turcia.

Valentin Gheorghe va juca un sezon ca împrumut, iar dacă va convinge ar putea fi cumpărat definitiv de nou promovata din Super Lig.

„A fost foarte rapid și pentru mine, a venit prin surprindere. S-au înțeles foarte repede cluburile, am fost și eu de acord și am decis să merg acolo.

Ei m-au sunat pe mine, am avut și impresarul care s-a ocupat de transfer. Nu a fost partea financiară pe primul plan. Așa a fost situația, mi-am dorit să joc mai mult.

Am vorbit cu băieții de acolo, mi-au spus că este un campionat puternic, mult mai puternic decât România.

Clubul m-a înțeles, a fost mai bine și pentru mine din punct de vedere financiar și mi-am dorit și eu să fac o schimbare”, a declarat Valentin Gheorghe la Digi Sport.

Nou promovată din Turcia, salariu dublu față de FCSB

„Eu sunt foarte încrezător, plec foarte motivat și îmi doresc foarte mult să reușesc. Salariul este aproape dublu, este OK.

Primul lor obiectiv este rămânerea în prima ligă. Am înțeles că vor face și multe transferuri importante. Am înțeles că mă cunoasteau cei de acolo, că sunt cu Florin (Vulturar – n.r.) și prin intermediul lui a venit și oferta.

A venit din scurt, în doua zile s-a rezolvat totul. Ce pot să spun, le mulțumesc pentru tot, le doresc din tot sufletul să ia campionatul. Nu am ce să le reproșez, nici lor, nici staff-ului, nici domnului Meme.

Au și o clauza cei de acolo, normal că îmi doresc să demonstrez, să intru și în atenția naționalei, că asta e cel mai important”, a mai spus Vali Gheorghe,

Am stat bine și m-am gândit, iar până la urmă am decis să îl cedez pe Vali Gheorghe sub forma de împrumut în Turcia. Dacă baiatul confirmă acolo ei au drept de transfer definitiv în iarna. Iar clauza este de 200 de mii de euro. Am zis să îi fac un bine băiatului. E o șansă bună pentru el, iar eu l-am înțeles,
Gigi Becali, pentru ProSport.