Valentina Pelinel n-a mai rezistat și a plecat în SUA după Alina Vidican: De ce merge însoțită. Fosta și actuala lui Borcea, față în față

Andrei Alexandra 19.06.2023, 11:52

Valentina Pelinel a anunțat că urmează să ia calea străinătății. Fostul top model va pleca săptămâna viitoare într-o vacanță de lux, pe care o așteaptă de mult timp. Există însă o problemă. Soțul ei, Cristi Borcea, nu o va putea însoți.

Valentina Pelinel, planuri de vacanță

Pentru că a venit vara și peste tot e parfum de vacanță, urmează ca Valentina Pelinel să plece și ea în concediu. Frumoasa blondină a recunoscut că va călători peste hotare. Ea va merge tocmai în Statele Unite ale Americii, acolo unde va rămâne timp de o săptămână.

Fostul manechin nu va pleca singură în vacanță. Omul de afaceri Cristi Borcea va rămâne în România, dar o vor însoți cei trei copii. Blodina a spus care este locul în care se va relaxa în tot acest timp.

Duminica viitoare voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta o săptămână.”, a declarat Valentina Pelinel, conform publicației cancan.ro.

”Vor veni frații lor acolo”

Chiar dacă scopul este să se întâlnească cu ceilalți copii ai lui Cristi Borcea, soția afaceristului român nu va locui în casa Alinei Vidican și nici nu va petrece timp cu focoasa brunetă.

Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor.”, a adăugat soția lui Cristi Borcea.

Motivul real pentru care Cristi Borcea va rămâne acasă

Valentina Pelinel nu s-a sfiit să recunoască faptul că fostul acționar majoritar al lui Dinamo nu va fi alături de ea în următoarea vacanță. Ea a explicat care este adevăratul motiv pentru care afaceristul român va rămâne acasă.

Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici.”, a transmis blondina.

Ea este ferm convinsă că se va distra alături de cei trei copii pe care îi are cu dinamovistul.

Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva.”, a conchis vedeta.

Urmăriți Playsport.ro și pe