Vali Crețu, discurs divin după egalul cu Hermannstadt. Fotbalistul este în ultimele luni la FCSB. “Când muncești, ești serios, Dumnezeu te răsplătește”

Bogdan Solomon 21.09.2023, 23:36
Vali Crețu, discurs divin după egalul cu Hermannstadt. Fotbalistul este în ultimele luni la FCSB. “Când muncești, ești serios, Dumnezeu te răsplătește”

Vali Crețu a avut un discurs cu trimitere la Divinitate după egalul obținut de FCSB la Sibiu, cu Hermannstadt. Acesta se află în ultimele luni de contract.

Vali Crețu, discurs divin după remiza cu Hermannstadt

În urmă cu o lună, Gigi Becali îl anunța public pe fundașul de 34 de ani că trebuie să-și găsească un nou angajament, dar apoi a revenit la sentimente mai bune. Decizia s-a dovedit a fi extrem de inspirată, întrucât acesta a avut evoluții entuziasmante.

La Sibiu s-a numărat printre cei mai buni jucători ai echipei, nu doar pe faza defensivă, ci și în atac. Mai exact, a evitat un gol ca și făcut, respingând in extremis de pe linia porții și a pasat decisiv la cel de-al doilea gol înscris de Compagno.

Întrebat după fluierul final despre situația sa, a avut un moment de ezitare, dar apoi a explicat cum a reușit să se mobilizeze și a subliniat că va rămâne concentrat 100% până în iarnă, când contractul va ajunge la final. Forța de a trece peste probleme i-a fost dată, potrivit spuselor sale, de cei dragi și de Divinitate.

„Când muncești, ești serios și îți vezi de treaba ta, Dumnezeu te răsplătește. Eu sunt în continuare serios, când se va apela la mine voi da 100%. Îmi pare rău că n-am luat cele trei puncte. Am început bine a doua repriză, am pierdut niște puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Ne-am închis mai bine, am pasat mult mai bine, băieții s-au dăruit, am luat un egal, ce să facem!?

Nu știu ce să zic (n.r. despre situația sa) Eu sunt aici, am contract până în iarnă, îl respect până în ultima zi. Nu știu… Încerc să fiu cât mai serios și concentrat pe ce am de făcut. Puterea mi-o dau familia și Dumnezeu. Lucrurile nu vin oarecum, ci cu muncă, seriozitate și sacrificiu. Aici trebuie să fii foarte puternic mental, să reziști presiunii și să fii profesionist”, a declarat Vali Crețu, la flash-interviu.

„Cu Sepsi trebuie să facem un meci mult mai bun pentru a lua cele trei puncte”

În următoarea etapă de campionat, FCSB va merge la Sfântu Gheorghe pentru duelul cu Sepsi, unul extrem de dificil, potrivit fundașului. Acesta a avertizat că victoria nu poate fi obținută decât printr-o prestație net superioară celei din restanța de la Sibiu.

„Cei de la Sepsi au o echipă bună, ne așteaptă o deplasare foarte grea. Trebuie să facem un meci mult mai bun pentru a lua cele trei puncte”, a adăugat Vali Crețu.

Urmăriți Playsport.ro și pe