Vânzarea lui Claudiu Petrila e ca și rezolvată. Dan Petrescu nu se opune plecării jucătorului de la CFR Cluj

Dragos Stefanescu 29.04.2022, 22:33
Vânzarea lui Claudiu Petrila e ca și rezolvată. Dan Petrescu nu se opune plecării jucătorului de la CFR Cluj

Unul dintre jucătorii de la CFR Cluj care au impresionat cel mai mult în acest sezon este Claudiu Petrila. Evoluțiile bune ale tânărului mijlocaș de bandă au atras atenția mai multor cluburi din străinătate. Astfel, un transfer al său la vară este foarte probabil. Dan Petrescu a explicat că nu se va opune unei eventuale plecări a lui Petrila.

Dan Petrescu nu se opune plecării lui Claudiu Petrila. Mijlocașul poate ajunge la o echipă puternică din străinătate

Claudiu Petrila (21 de ani) este unul dintre cei mai în formă tineri jucători din Liga 1. Mijlocașul a avut evoluții foarte bune în acest sezon la CFR Cluj și a intrat în atenția mai multor echipe din străinătate.

În urmă cu câteva zile, presa din Turcia a anunțat interesul lui Fenerbahce și Galatasaray pentru Claudiu Petrila. Mijlocașul lui CFR Cluj este cotat la 1,4 milioane de euro conform celor de la Transfermarkt. În acest sezon el a marcat 9 goluri și a oferit 5 pase decizive pentru CFR Cluj.

Duminică seară, CFR Cluj va primi vizita celor de la Farul în runda a 7-a din play-off-ul Ligii 1. În cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului, Dan Petrescu a vorbit și despre eventuala plecare a lui Claudiu Petrila în această vară. Tehnicianul a explicat că nu se va opune acestui transfer, mutarea fiind atât în avantajul jucătorului dar și al clubului din Gruia.

În primul rând, eu nu decid cine pleacă dacă vine o ofertă. Dacă oferta e bună pentru club, orice jucător poate să plece, e normal. Ar fi un succes dacă Petrila ar pleca la o echipă așa de mare. Până la urmă, Fenerbahce și mai ales Galatasaray, acolo au avut succes jucătorii noștri.

Ar fi ceva fantastic să meargă, îi doresc să ajungă cât mai repede la un club mare. Ar fi bine și pentru el, și pentru CFR, dar mai ales pentru el”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu are încredere deplină în Gică Hagi

Etapa trecută, Farul Constanța a suferit o înfrângere usturătoare pe teren propriu în fața lui FCSB, scor 0-4. Pentru mai multe persoane rezultatul a ridicat semne de întrebare asupra corectitudinii meciului.

Dan Petrescu a comentat pe seama acestor speculații și a subliniat că are încredere deplină în Gică Hagi, care nu ar face astfel de compromisuri niciodată.

(Reporter: S-a spus că FCSB va avea două meciuri uşoare cu Farul în play-off şi aşa a fost) Au meciuri uşoare pentru că au echipă bună. Au jucători buni, în formă. Olaru, Popescu, toţi sunt în formă acum şi e normal să câştige. Dacă sunt în Formă, bravo lor.

Nu cred că e altceva la mijloc pentru că la mijloc e Hagi. Hagi nu cred că poate fi acuzat că poate face, Doamne fereşte, nu ştiu ce. Sunt convins că a câştigat echipa cea mai bună şi cea mai în formă”, a declarat Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe