Varianta revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB confirmată și de Victor Becali: „Poate fi oricând o soluție”

Robert Zanfir 28.11.2022, 17:12
Varianta revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB confirmată și de Victor Becali: „Poate fi oricând o soluție”

Varianta revenirii lui Laurențiu Reghecampf (47 de ani) la FCSB este luată în calcul și de Victor Becali (61 de ani). Totuși, impresarul nu este convins că tehnicianul va reuși să repete cu roș-albaștrii performanțele din trecut.

Trei victorii și un egal a reușit Laurențiu Reghecampf în ultimele patru etape din primă ligă a Azerbaijanului. Totuși, Neftci Baku este la 18 puncte de liderul Qarabag, iar sezonul pare compromis. Soarta antrenorului s-ar putea schimba în orice clipă, pe fondul zvonurilor rupturii dintre român și actualul său club.

Varianta revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB confirmată și de Victor Becali

FCSB se pregătește pentru un come back de … Mondiale. Gigi Becali încă speră la primul titlu după opt ani de secetă, deși se dă de ceasul morții și anunță retragerea din fotbal. Unul dintre oamenii care l-ar putea ajuta în lupta pentru marele vis reste Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul lui Neftci Baku nu se simte bine în Azerbaijan și ar putea profita de problemele întâmpinate de Mihai Pintilii în a sta pe banca roș-albaștrilor.

Victor Becali nu neagă varianta venirii lui Reghecampf, dar se îndoiește că fostul soț al Anamariei Prodan ar putea revitaliza echipa.

„(n.r. – dacă Laurențiu Reghecampf ar putea reprezenta o soluție pentru FCSB) Varianta optimă niciodată nu se ştie, când numeşti un antrenor, că e varianta optimă.

Poate să spui că din alegerile pe care le ai de făcut alegi varianta cea mai bună, că aşa consideri, dar niciodată nu există o variantă optimă, fotbalul nu e matematică, nu?

Nu e o ştiinţă exactă. A avut rezultate, a avut şi alt mandat în care a nu a reuşit, dar sigur că el poate fi oricând o variantă. Nu ştiu situaţia lui de acolo, nu ştiu ce vrea FCSB. Cei care hotărăsc ştiu mai bine ce au de făcut”, a declarat Victor Becali, la Orange Sport.

Nicolae Dică, atacat de Ciprian Panait

Nicolae Dică a lăsat FCSB în plin sezon, după eșecul cu U Cluj. S-a vorbit intens în spațiul public despre problemele pe care acesta le-a avut cu vestiarul. După demisie, tehnicianul a lansat o serie de atacuri înspre fosta sa echipă.

Ciprian Panait spune că vina îi apaține în totalitate lui Dică. Fostul secund de la Rapid, Vaslui sau Timișoara este convins că ar putea colabora foarte bine cu Becali. Panait a fost mâna dreaptă a lui Reghecampf în zona Golfului.

„Eu sunt de acord, dar eu nu l-aș băga în aceeași oală pe Dică cu Edi Iordănescu. Edi Iordănescu e o capacitate intelectuală, clar! E antrenorul naționalei și nu l-aș pune în aceeași discuție cu Nicolae Dică. După părerea mea, poate să se supere pe mine, eu nu cred că e normal ca azi să-ți dai demisia de la FCSB, iar a doua zi să mergi în studio și să vorbești de stânga și de dreapta. Mă refer la Dică, clar!

În momentul în care te duci acolo, ești conștient în ce te bagi și trebuie să ai capacitatea intelectuală să vezi dacă faci față sau nu. Punct! Pentru mine asta e determinant. Nu se poate face comparație între Edi Iordănescu și Dică. Păi, cu Edi Iordănescu a câștigat FCSB 7 sau 8 meciuri la rând. Era în obiectiv. Acolo au fost discuții de altă natură, extrafotbal. Dar aici, în cazul în care a fost Dică, ce discuții să mai ai când vedeai că echipa e cum e?

Eu am semnalat în toate intervențiile mele la televizor multe greșeli în jocul FCSB-ului. Multe! Nici până când a fost schimbat antrenorul nu a avut capacitatea să schimbe acest lucru. Asta ce dă dovadă? Răspundeți dumneavoastră la întrebarea asta, așa că eu nu i-aș plânge pe cei care zic: ‘Vai, am fost acolo și s-a băgat patronul peste mine!’. Să te văd când te duci la altă echipă. Hai, să vedem!”, a reacționat Panait pentru Sport.ro.

El are echipă, nici nu am vorbit despre el, el antrenează. Ce să îl iei de acolo? Are omul echipă. Ce, poți să iei antrenor de la echipele lor. Acolo are salariu mare, nu știu, un milion și jumătate, nu știu. Ce să mă mai apuc să negociez? Eu acum încerc să văd ce fac ca să pot să mă retrag.
Gigi Becali

Urmăriți Playsport.ro și pe