Vedeta de la Pro Tv a recunoscut relația cu iubitul Cristinei Ich: „El m-a mințit cel mai mult dintre toți”

Moldoveanu Camelia / 28.05.2022, 07:30
Vedeta de la Pro Tv a recunoscut relația cu iubitul Cristinei Ich: „El m-a mințit cel mai mult dintre toți”

Cristinei Ich este într-o relație de mai multă vreme cu Alex Pițurcă, fostul fotbalist căruia i-a dăruit un superb băiețel. „Regina Instagramului” a reușit să-l cucerească pe faimosul crai de București, însă e posibil ca abia acum să fi aflat cu ce vedetă Pro Tv s-a iubit fostul fotbalist.

Cristina Ich nu a fost prima mare dragoste. Vedeta Pro Tv a recunoscut relația cu Alex Pițurcă

De-a lungul anilor Alex Pițurcă a fost surprins de mai multe ori în compania unor domnișoare superbe. Înainte de a avea un copil cu frumoasa Cristina Ich, fiul cel mare a al fostului selecționer Victor Pițurcă a avut o relație de 3 ani cu actuala vedetă Pro TV.

Este vorba despre Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii meteo. Cu toate că a fost surprinsă în mai multe rânduri cu fostul fotbalist, abia acum acesta a vorbit despre fostul iubit:

Neasumat, are vicii și e imatur. Noi am fost împreună aproape 3 ani. Atunci am suferit, dar mi-a trecut între timp, m-am vindecat. S-a acoperit rana, s-a închis. Toate relațiile mele au fost serioase”, a spus Iulia Pârlea, vedeta Pro Tv, în emisiunea „La Măruță”

Prietenie stricată cu Ciprian Marica. „Torje nu m-a mințit”

Iulia Pârlea și Gabi Torje au avut o relația asumată, în urmă cu mai mulți ani. Multe voci spuneau că se auzeau chiar și clopotele de nuntă. Se pare că această relație a fost foarte importantă pentru fotbalistul lui Dinamo, motiv pentru care a ajuns la cuțite cu un coleg de breaslă.

Se pare că în 2014, pe vremea când Marica juca la Konyaspor, Iulia Pârlea a decis să păstreze legătura cu acesta, în ciuda faptului că relația cu colegul de la națională, Gabi Torje, se terminase.

La acea vreme s-a spus că Marica a invitat-o în Germania pe actuala prezentatoare de la PRO TV. Gabi Torje, cel care spera să-și întemeieze o familie cu frumoasa Iulia, s-a supărat pe colegul de la națională. Se pare că cei doi nu și-au mai vorbit în urma acestui episod.

Cu toate că a fost denumită de multe ori „devoratoarea de fotbaliști”, vedeta Pro Tv s-a iubit vreme de 5 ani cu Iulian Moga. Cel din urmă pare să fi fost cel mai cuminte dintre toți:

Iulian a fost cel mai cuminte dintre ei. Am fost împreună 5 ani, ne-am despărțit de mai bine de 10 ani. Dar eram copii, nu era momentul potrivit. Alex Pițurcă m-a mințit cel mai mult, Torje nu m-a mințit. Doar că era el copil, eu eram mai mare decât el”, a mai spus Pârlea.