Vedeta lui Arsenal, trimisă în fața instanței după ce câinele său a atacat un terapeut

Ioan Valentin Oprea 08.04.2023, 12:29
Vedeta lui Arsenal, trimisă în fața instanței după ce câinele său a atacat un terapeut

Probleme pentru mijlocaşul lui Arsenal, Reiss Nelson. Câinele lui Nelson ar fi atacat un terapeut, iar jucătorul în vârstă de 23 de ani urmează să fie judecat în toamnă.

Potrivit presei din Marea Britanie, incidentul s-ar fi petrecut în data de 2 decembrie 2020. Tiago, câinele lui Reiss Nelson, i-ar fi produs, în urma atacului, serioase răni terapeutului. Atacantul lui Mikel Arteta a fost pus sub acuzare, iar primul termen al judecăţii este fixat pentru începutul lunii septembrie.

Discuţii despre prelungirea contractului

În ciuda acestor probleme, Nelson are şanse mari să primească o prelungire a contractului cu Arsenal. Conform informaţiilor prezentate de presa din Anglia, vârful de 23 de ani se află deja în discuţii avansate cu şefii „tunarilor”.

Chiar dacă a bifat doar patru apariţii în sezonul actual din Premier League, Reiss Nelson este apreciat de Arteta.

Acum este la un alt nivel. Experienţele pe care le-a avut l-au ajutat din punct de vedere emoţional”, a spus Arteta despre Nelson.

Vrea să continue la Arsenal

O accidentare la coapsă, suferită la mijlocul lunii noiembrie, l-a ţinut mai mult timp pe tuşă pe tânărul vârf. Crescut în Academia lui Arsenal, Nelson recunoaşte că şi-ar dori să continue aventura de la trupa engleză şi speră să ajungă cât mai curând la o nouă înţelegere cu „tunarii”.

Au fost câteva luni grele pentru mine. Mă întorc după o accidentare şi când mingea a intrat în plasă, a fost un moment extraordinar pentru mine. Sunt încântat de gol şi sper să fie primul din multe altele. Am fost aici toată viaţă. Arsenal înseamnă foarte mult pentru mine”, a explicat Reiss.

Sursa foto: Irish Mirror

Urmăriți Playsport.ro și pe