Vedeta lui Gică Hagi și Rednic, de la Viitorul Constanța, dezvăluiri despre Euro 2021: „Nu au contat cotele pe teren”

Moldoveanu Camelia / 07.04.2021, 11:43
Vedeta lui Gică Hagi și Rednic, de la Viitorul Constanța, dezvăluiri despre Euro 2021: „Nu au contat cotele pe teren”

Vedeta lui Gică Hagi și Rednic a „dat tot din casă” despre Euro 2021. Andrei Ciobanu a avut cele mai bune cifre la turneul final al Campionatului European de tineret. Chiar dacă naționala României nu a trecut de grupă, trei jucători de la FC Viitorul s-au bucurat de meciuri.

„Copilul” lui Gică Hagi a făcut senzație la Euro

Jucătorul de la FC Viitorul a făcut senzație pe teren la Euro
Jucătorul de la FC Viitorul a făcut senzație pe teren la Euro

România a participat la Euro cu trei jucători de la FC Viitorul: fundașul Radu Boboc, mijlocașul Andrei Ciobanu și atacantul George Ganea. Tricolorii au avut remiză cu Olanda, 1-1, dar și cu Germania (0-0). Cu toate că au învins Ungaria cu 2-0, nu au reușit să meargă mai departe.

Andrei Ciobanu a jucat în toate cele trei meciuri și s-a remarcat de fiecare dată. Cel mai bine a jucat împotriva Țărilor de Jos, meci în care a marcat din lovitură liberă. Golul jucătorului de la Viitorul a fost cea mai frumoasă fază din grupele Euro.

„Am avut parte de un Campionat European foarte frumos, cu meciuri foarte puternice. Eu spun că am făcut o figură frumoasă, aşa cum ne gândeam şi la începutul turneului. Am mers cu gânduri pozitive şi cred că aceasta s-a văzut pe teren. Însă faptul că nu am mers mai departe în competiţie este o dezamăgire, deoarece am făcut cinci puncte într-o grupă foarte puternică, în care nu am pierdut. Am muncit foarte mult. Când te uiţi în celelalte serii, vezi că unii s-au calificat cu trei puncte

Tânărul mijlocaş crede că primul meci susţinut de România la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia, cu Ţările de Jos, a fost cel mai greu. „Au jucători cu calitate foarte bună şi s-a văzut. Însă, pe teren, cotele de pe transfermarket nu au contat. Sperăm ca pe viitor să mai jucăm cu echipe foarte mari şi să arătăm că putem. Mă bucur foarte mult pentru cifrele pe care le-am avut la Euro şi sper să o ţin tot aşa”, a spus Andrei Ciobanu pentru ziuaconstanta.ro

Andrei Ciobanu: „La Academie se muncește mult și de aceea cred că am arătat bine”

Jucătorul format la Academia Hagi și lansat de FC Viitorul, este de părere că perioada s-a de formare l-a definit ca jucător de fotbal.

Toată lumea ştie cât e munceşte la Academie, cât profesionalism este şi de aceea cred că am arătat bine şi la acest turneu final. Eu am mai marcat din lovitură liberă, sper ca până la finalul sezonului să mai înscriu pentru Viitorul, să-mi ajut echipa cât mai mult şi să fac aceeaşi figură frumoasă”

Andrei Ciobanu mizează pe Portugalia sau Franţa la Euro:

Eu merg pe una dintre ele. Am urmărit aceste două echipe, sunt foarte puternice şi cred că pot câştiga Campionatul European”

Ciobanu, Măţan şi Boboc sunt în top 4 cei mai buni jucători români  din CE.