Vedetele Lionel Messi și Neymar au adus dezastrul la PSG. Ce se întâmplă acum la vicecampioana Franței

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.12.2021, 21:52
Vedetele Lionel Messi și Neymar au adus dezastrul la PSG. Ce se întâmplă acum la vicecampioana Franței

Lionel Messi și Neymar sunt indiscutabil marile vedete ale celor de la PSG. Bineînțeles alături de Kylian Mbappe. Cele două foste staruri de la Barcelona generează însă și probleme la clubul din capitala Franței, pe lângă beneficiile sportive și de imagine.

Lionel Messi și Neymar au creat tensiuni mari în vestiarul celor de la PSG

Cei de la L’Equipe au publicat un material foarte amplu în care au explicat ce tensiuni au generat Messi și Neymar în vestiarul vicecampioanei Franței. Conform acestora, ceilalți fotbaliști ai lui Mauricio Pochettino s-au plâns de faptul că cei doi sud-americani au parte de tratament preferențial pe Parc des Princes.

Concret, ei ar avea voie să lipsească oricând de la antrenamente în mod nejustificat sau să meargă la diverse evenimente fără acordul prealabil al clubului. Cel mai bun exemplu în acest sens este reprezentat de petrecerea dată recent de cei de la PSG pentru Kylian Mbappe, când acesta a împlinit vârsta de 23.

Conform sursei citate, Messi și Neymar au fost singurii care nu au participat la acest eveniment. De asemenea, și Icardi a generat câteva probleme de acest gen când a cerut 3 zile libere pentru a-și rezolva problemele cu Wanda Nara, soția sa.

La toate acestea se adaugă și concurența acerbă pentru postul de portar titular între Gianluigi Donnarumma și Keylor Navas. Asta pentru că italianul a început să prindă din ce în ce mai multe meciuri. După ce inițial înțelegerea era ca cei doi să fie folosiți prin rotație. Conform presei franceze, presiunile lui Mino Raiola au cântărit decisiv în această speță.

Cu toate aceste probleme, cei de la Paris Saint-Germain sunt lideri autoritari în Ligue 1. Formația lui Mauricio Pochettino are un avans de 13 puncte față de ocupanta locului secund, Olympique Marseille. Parizienii au însă și un meci mai mult disputat.

Cu probleme asemănătoare se confruntă și cei de la Galatasaray

Cu probleme de acest gen se confruntă și cei de la Galatasaray, echipa românilor Moruțan și Cicâldău. La gruparea turcă problemele sunt generate de latura financiară.

Potrivit celor de la Milliyet, jucătorii turci ai lui Fatih Terim au făcut o revoltă în vestiar din cauza faptului că ei au întârzieri mari salariale, în vreme ce fotbaliștii străini sunt plătiți la zi.

Revoltă la Galatasaray cu Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău în prim plan! Ce se întâmplă la Istanbul

Sergio Ramos e pregătit de „dubla” Real Madrid – PSG. Ce spune fostul căpitan al formației spaniole