Veste cumplită pentru unul dintre tinerii din lotul lui FCSB! Tatăl lui Ștefan Târnovanu a murit

Marian Cărăvan 27.01.2021, 18:51
Veste cumplită pentru unul dintre tinerii din lotul lui FCSB! Tatăl lui Ștefan Târnovanu a murit

E o veste cumplită pentru unul dintre tinerii din lotul lui FCSB. Tatăl tânărului portarului ieșean Ștefan Târnovanu a decedat. Goalkeeper-ul și-a exprimat pe rețelele sociale regretul pierderii tatălui. Tatăl lui Ștefan Târnovanu a murit.

Veste cumplită pentru unul dintre tinerii din lotul lui FCSB. Tatăl lui Ștefan Târnovanu a murit

La nici 21 de ani, Ștefan Târnovanu își ia rămas bun de la tatăl său. Tânărul fotbalist de al FCSB trece prin momente grele, pricinuite de pierderea unui mentor. Tatăl lui Ștefan Târnovanu a murit și îl lasă pe internaționalul român cu ochii plini de lacrimi. E dureros atunci când îi pierzi pe cei de care credeai că nu te vei despărți niciodată. Ștefan Târnovanu are o întreagă carieră și viață înainte, dar rămâne cu un mare regret în suflet. Tatăl său nu îi mai poate urmări evoluțiile, dar chiar și așa fotbalistul i-a făcut o promisiune.

Dumnezeu să te odihnească, tată!
Te voi face mândru!
Te vom iubi mereu!”, a scris Ștefan Târnovanu pe rețelele sociale.

Ștefan Târnovanu e în doliu după decesul tatălui său. A primit mesaje de susținere din partea colegilor și a fanilor. Multe mesaje vin de la oameni din Iași, orașul natal al fotbalistului.

Tatal lui Stefan Tarnovanu a murit. In fotografie, portarul celor de la FCSB, alaturi de parintii sai
Tatal lui Stefan Tarnovanu a murit. In fotografie, portarul celor de la FCSB, alaturi de parintii sai

Ștefan Târnovanu se declară stelist de mic

Odată cu transferul de la Poli Iași la FCSB, visul lui Ștefan Târnovanu s-a împlinit. Tânărul fotbalist se declară susținător al roș-albaștrilor și s-a bucurat enorm când a ajuns la FCSB.

Sunt foarte fericit. Într-o săptămână s-a întâmplat imposibilul pentru mine. Am ajuns titular la Poli și am semnat cu echipa cu care țin de mic copil. De mic sunt stelist și sunt fericit că am ajuns la această echipă.

Totul a fost foarte rapid, pe neașteptate. Nu îmi este frică de concurența de la FCSB, iar când voi ajunge acolo voi lupta pentru postul de titular”, spunea Ștefan Târnovanu în momentul transferului la FCSB.

Înainte de a ajunge la FCSB, Târnovanu s-a operat la nas, după ce ajunsese să se sufoce noaptea în somn din cauza unor probleme cauzate de nara stângă.

Ștefan Târnovanu s-a născut la data de 9 mai 2000, la Iași, și are o cotă de piață de 200.000 de euro. E sub contract cu FCSB până pe 30 iunie 2024.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe