Veste de aur pentru Dinamo. Murad anunță că s-a bătut palma! „S-a găsit o soluție”

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.09.2022, 00:00
Veste de aur pentru Dinamo. Murad anunță că s-a bătut palma! „S-a găsit o soluție”

Mohammad Murad a anunțat că vânzarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo este aproape de finalizare. Omul de afaceri libanez nu a dat însă mai multe detalii și a spus și că sunt șanse mari ca el să nu fie inclus în noua „schemă” de conducere.

Mohammad Murad a anunțat că sunt șanse mari ca pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo să fie cedat în scurt timp

În ciuda faptului că susține că are o relație bună cu fanii dinamoviști, Murad a dat de înțeles că este destul de greu ca el să se implice în momentul de față la clubul din Ștefan cel Mare. Totuși, rămâne informația oferită de el, conform căreia s-ar fi găsit o soluție pentru preluarea de către altcineva a pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo.

„Nu am voie să vorbesc despre cifrele pe care le cunosc, pentru că nu am niciun contract momentan. Dar vă pot spune că înţeleg că s-a găsit o soluţie. Nu ştiu dacă voi fi şi eu o inclus sau nu în ea.

Pot spune însă că am o relaţie foarte bună cu suporterii lui Dinamo. Au fost foarte tranşanţi şi direcţi cu mine. Cred însă că sunt alte interese acolo şi subiectul rămâne aşa, nerezolvat.

Vă spun însă că mă voi implica în sport, dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă, pentru că simt astăzi nevoia ca la capătul unei cariere ca om de afaceri, pentru că vin copiii din spate, este nevoie să mă implic, să investesc şi să dau speranţe oamenilor care au nevoie de o speranţă. Asta este obligaţia oricărui om de afaceri.

În România tot timpul am vorbit despre stat, oamenii trebuie să înţeleagă că statul suntem noi şi mediul de afaceri trebuie să susţină sportul, cultura şi nu numai”, a spus Mohammad Murad, citat de Agerpres.

Ce se întâmplă cu negocierile purtate de avocații celor de la One

Principalul „front” de negocieri care se poartă în acest moment pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo este cel demarat de cei de la „One”, grup de investiții foarte activ pe piața imobiliară din România. După cum a informat PlaySport anterior, până în prezent ei nu au reușit să ajungă la un acord cu Dorin Șerdean. Ei oferă 400.000 de euro, cu plată eșalonată, în vreme ce Șerdean solicită 550.000 de euro.

CITEȘTE ȘI Probleme înainte de Dinamo – Steaua. S-a decis ziua și ora, dar nu se știe încă pe ce stadion se va disputa

Urmăriți Playsport.ro și pe