Veste de ultim moment despre sănătatea lui Adrian Mutu. Acționarul Victor Angelescu a vorbit despre antrenorul Rapidului

Olteanu Ștefan 11.09.2022, 11:10
Veste de ultim moment despre sănătatea lui Adrian Mutu. Acționarul Victor Angelescu a vorbit despre antrenorul Rapidului

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a venit cu o veste de ultim moment despre starea de sănătate a lui Adrian Mutu. Antrenorul nu a putut sta pe banca tehnică la duelul FCU Craiova – Rapid 1-0, deoarece cu doar câteva ore înainte de meci a fost operat de apendicită. Din fericire, starea lui Mutu este una bună și în următoarele două zile ar putea fi externat din spital.

„Operația a decurs bine. E la spital”. Acționarul Victor Angelescu a oferit detalii despre situația lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a fost operat de urgență în ziua meciului dintre FCU Craiova și Rapid și nu a putut sta pe banca tehnică a echipei sale, iar la scurt timp după intervenția chirurgicală, acționarul Victor Angelescu a oferit primele detalii despre starea antrenorului.

Mutu a fost operat de apendicită, iar în cazul unei astfel de intervenții, dacă nu apar complicații, externarea din spital se face la doar câteva zile distanță. Iar din primele informații oferite de Angelescu, se pare că în cazul lui Mutu totul a decurs bine:

„Veştile sunt bune. A fost operat, s-a trezit. Am vorbit cu el, totul a decurs bine. Este în Bucureşti la spital. Sincer să fiu nu ştiu când l-a apucat. Pe mine m-a sunat Niculae şi mi-a spus. Operaţia dacă a decurs bine nu cred că trebuie să stea mai mult de 2 zile, dar după are probabil nevoie de 4-5 zile de pauză.

Dar nu este o problemă, staff-ul este pregătit. Se întâmplă”, a transmis Victor Angelescu, potrivit Orange Sport.

Absența lui Adrian Mutu de pe banca tehnică s-a văzut în jocul Rapidului, iar giuleștenii au plecat cu o înfrângere din deplasarea cu FCU Craiova, cor 0-1.

Jucătorii i-au simțit lipsa: „A contat foarte mult!”

Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, a declarat după eșecul cu FCU Craiova că lipsa lui Adrian Mutu de la marginea terenului „a contat foarte mult”. De asemenea, goalkeeperul a spus că este cu atât mai dezamăgit, deoarece își dorea să îi dedice un eventual succes antrenorului:

„Am pierdut, dar asta este, nu s-a terminat campionatul. Nu ne-am simțit provocați, dar noi suntem nervoşi, frustraţi. Toată lumea vrea să ne bată, dar să ne bată pe teren, nu la propriu. A fost un meci dificil după ce am rămas în zece. Îmi pare că nu am făcut măcar un rezultat de egalitate.

Are un aport foarte mare asupra noastră (n.r. absența lui Adrian Mutu). Ne doream să îi dăruim o victorie lui Adi Mutu, dar nu am putut. Ne-a transmis să facem exact ce am lucrat, dar din păcate toată tactica s-a schimbat atunci când am rămas în zece oameni, şi asta a fost. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai curând alături de noi”, a declarat Horațiu Moldovan, după FCU Craiova – Rapid 1-0.

Bogan Pătrașcu, omul care a avut rolul de principal în lipsa lui Adrian Mutu, a spus că „Briliantul” va reveni mai mult ca sigur pe bancă la următorul meci:

„E normal că a contat, dar asta este viața, e mai importantă sănătatea. Să vină cât mai repede lângă noi, recuperarea nu este foarte lungă. Mai mult ca sigur la meciul următor va fi pe bancă”, a spus secundul lui Mutu.

În runda viitoare, Rapid va primi vizita celor de la CS Mioveni. Partida e programată sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:30.