Veste neașteptată pentru Simona Halep. Campioana noastră trebuie să își schimbe planurile

Moldoveanu Camelia 28.11.2021, 08:49
Veste neașteptată pentru Simona Halep. Campioana noastră trebuie să își schimbe planurile

Simona Halep a primit încă o veste proastă, după un sezon extrem de dificil. Jucătoarea de tenis se pregătește intens pentru a reveni pe teren, programându-și chiar și un turneu caritabil înainte de Crăciun. Însă, pandemia i-ar putea schimba complet planurile campioanei României.

Încă o veste proastă pentru Simona Halep

Campioana României a încheiat sezonul 2021 pe locul 20 WTA, fiind măcinată pe tot parcursul turneelor de accidentări. Ea și-ar dori să revină pe tren încă din luna decembrie, anunțându-și participarea la Africa Cares (18-19 decembrie).

Turneul caritabil se joacă la Johannesburg, în Africa de Sud, organizatorii având ca scop promovarea tenisului și combaterea violenței împotriva femeilor. Venus Williams și Marta Hingis și-au anunțat și ele prezența.

Cu toate acestea, începând de vineri mai multe țări au luat decizia de a închide granițele pentru persoanele care vin din Africa de Sud. Se pare că cercetătorii au descoperit o nouă variantă de COVID-19 în această țară. Printre țările care au luat măsuri contra noii tulpini de SARS-CoV-2 se numără și România.

Dacă Simona Halep decide să-și urmeze planul și merge în Africa de Sub se expune unor riscuri destul de ridicate. Mai mult, va fi obligată ca la revenirea în România să se testeze și să intre în carantină timp de 14 zile. Este o alegere dificilă, însă este foarte posibil ca jucătoarea de tenis din Constanța să renunțe la Africa Cares.

Ce au scris italienii despre campioana României

Jurnaliștii din Peninsulă au alcătuit un „catalog” în care au dat note principalelor jucătoare din circuit. În ceea ce o privește pe soția lui Toni Iuruc, aceasta și-a făcut singură bilanțul anului pe care l-a caracterizat „greu de descris”.

Ei bine… 2021 ai fost hmmmm, greu de descris. Ca să fiu sinceră, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de a-l începe, am suferit o durere imensă în inimile noastre ca familie, deoarece am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătușa mea.

A fost o persoană puternică și specială și va fi mereu în inimile și mințile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine și mi-a luat ceva timp să accept acest lucru, dar în cele din urmă am înțeles că asta este viața și că trebuie să trecem peste durerile sufletești și să rămânem puternici.”, a scris Simona Halep pe pagina ei de Facebook.

Italienii nu au iertat-o pe sportiva de la malul mării. Campioana noastră a primit, totuși, „notă de trecere”, adică 5. Ziariștii au amintit și de căsătoria ei, ce a compensat toate „ratările” sportive ale acestui sezon.

Nunta ei va fi ținută minte mai mult decât prestațiile din sezonul 2021 pentru jucătoarea din Constanța. Accidentarea, cu siguranță mult mai serioasă decât am fi putut prezice, i-a afectat tot programul, dar s-a consolat cu nunta făcută în vară”, au notat cei de la Tennis Circus.

Urmăriți Playsport.ro și pe