Veste neașteptată pentru Simona Halep. Tocmai eliminată de la US Open, se reîntoarce în SUA pentru marele turneu

Giosanu Catinca 07.09.2022, 13:58
Veste neașteptată pentru Simona Halep. Tocmai eliminată de la US Open, se reîntoarce în SUA pentru marele turneu

Simona Halep a fost eliminată în primul tur al ultimului turneu de Grand Slam al anului. Sportiva născută la Constanța a pierdut în mod neașteptat în fața ucrainencei Daria Snigur, jucătoare venită din calificări. Antrenorul Patrick Mouratoglou nu se aștepta ca eleva sa să părăsească atât de rapid competiția de la New York. Românca ar putea reveni însă în America. Care este scopul vizitei.

Simona Halep a primit o veste uriașă

Simona Halep a primit o veste uriașă. Sportiva de la malul mării se află pe lista jucătoarelor cu șanse uriașe să se califice la Turneul Campioanelor. Competiția se va desfășura în Fort Worth, Texas, în perioada 30 octombrie – 6 noiembrie.

Ediția 2022 a Turneului Campioanelor va fi organizată în Arena Dickies, o sală polivalentă care poate primi până la 14.000 de spectatori. Mulți artiști renumiți au concertat pe arena respectivă. Eagles, Post Malone, Pitbull, Panic! At the Disco și reprezentații Cirque du Soleil, aceștia sunt doar câteva dintre personalitățile care au susținut concerte apreciate de fanii din întreaga lume pe Arena Dickies.

Dickies Arena și orașul Fort Worth au un palmares dovedit în ceea ce privește găzduirea unor evenimente sportive și de divertisment de talie mondială și suntem încântați să readucem turneul de referință al WTA în Statele Unite pentru prima dată din 2005 încoace.

Această locație va oferi o experiență fantastică atât pentru jucătoare, cât și pentru fani și va oferi un final pe măsură pentru încă un sezon captivant al circuitului WTA.”, a declarat Steve Simon, președintele WTA.

Românca își va face prezența la Turneul Campioanelor

Simona Halep este singura româncă care se află în prezent în Top 10 WTA. Specialiștii apreciază că fostul lider mondial are mari șanse să evolueze la Turneul Campioanelor. Deocamdată, doar Iga Swiatek și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor, care va avea loc în acest an în Texas.

Iată cum arată clasamentul care stabilește cine va evolua în competiția de la Fort Worth:

Iga Swiatek, 7560 de puncte

Ons Jabeur, 3196 de puncte

Daria Kasatkina, 2822 de puncte

Jessica Pegula, 2802 puncte

Simona Halep, 2651 de puncte

Cori Gauff, 2553 de puncte

Maria Sakkari, 2389 de puncte

Paula Badosa, 2195 de puncte