Veste șoc pentru Dinamo! FC Argeș a solicitat retragerea licenței de Superliga a „câinilor”

Cosmin Olteanu 02.06.2023, 15:52
Veste șoc pentru Dinamo! FC Argeș a solicitat retragerea licenței de Superliga a „câinilor”

Veste șoc pentru Dinamo! FC Argeș a solicitat retragerea licenței de Superliga a „câinilor”.

Dinamo și FC Argeș se duelează la barajul pentru menținere/promovare în Superliga. În meciul tur, Dinamo s-a impus cu un neverosimil 6-1.

Veste șoc pentru Dinamo! FC Argeș a solicitat retragerea licenței de Superliga a „câinilor”

FC Argeș a trimis o solicitare către FRF prin care își dorește retragerea licenței de Superliga a lui Dinamo, pentru că a avut datorii neachitate la data limită de 31 martie 2023 și că noul plan de reorganizare nu a primit aprobare până la 30 aprilie, data limită până la care un club putea solicita licența.

„Vă solicităm următoarele:

1. Să solicitați de îndată, în maximum 24 de ore de la primirea prezentei, Comisiei de Licențiere retragerea licenței de Liga 1 echipei Dinamo 1948 SA, în insolvență, pentru neîndeplinirea condițiilor de licențiere, având în vedere efectele pe care le produce atribuirea licenței de participare în Liga 1 către o echipă care nu îndeplinește condițiile de acordare.

2. Să solicitați introducerea în cauză a clubului nostru, ca parte interesată, și să procedați informarea clubului cu privire la statusul cererii noastre, respectiv a retragerii licenței de Liga 1 primită de către echipa Dinamo 1948 SA în opinia noastră fără respectarea regulamentului, astfel încât să putem să ne exercităm toate posibilitățile pentru apărarea drepturilor noastre.

Vă informăm, totodată, că, în măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva Managerului de Licențiere, precum și a oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru”, se arată, printre altele, în cererea formulată de FC Argeș, potrivit GSP.ro.

FC Argeș a mutat locul de desfășurare al returului cu Dinamo

FC Argeș a anunțat, printr-un comunicat oficial, că a decis să dispute returul cu Dinamo pe stadionul din Mioveni. Cel mai probabil, decizia a fost luată din dorința de a nu coincide demolarea arenei „Nicolae Dobrin” cu retrogradarea echipei.

Partida retur este programată sâmbătă, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live, pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe