Veste-șoc venită pe adresa lui FC U Craiova. Fostul jucător a murit la 46 de ani

Catinca Giosanu 24.01.2022, 17:40
Veste-șoc venită pe adresa lui FC U Craiova. Fostul jucător a murit la 46 de ani

Doliu în fotbalul românesc! Un fotbalist care a evoluat și la FC Universitatea Craiova s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp. Bărbatul avea doar 46 de ani. Primele date arată că decesul a survenit în urma unui infarct.

Tragedie în fotbalul românesc

Fostul fotbalist sârb Borislav Stevanovic a jucat la FC Universitatea Craiova, în anul 2005. Din nefericire, el a încetat azi din viaţă, în urma unui infarct. Vestea i-a luat prin surprindere pe iubitorii fotbalului, mai ales că sportivul nu era cunoscut cu boli care să îi pună viața în pericol!

Vestea că Borislav Stevanovic a trecut la cele sfinte a fost anunţată atât de fostele sale echipe, cât şi de presa din Serbia.

Fostul fotbalist al clubului nostru Borislav Bora Stevanovic a murit la vârsta de 46 de ani. A jucat pentru Radnicki din 1992 până în 1998 în 101 meciuri și a marcat 28 de goluri. Stevanovic a jucat un meci pentru naționala Iugoslaviei în 2001. Fotbal Club Radnički transmite sincere condoleanțe familiei.”, se arată într-un comunicat emis de către reprezentanții clubului Radnicki Niş.

Cine a fost Borislav Stevanovic

Borislav Stevanovic a fost atacant. El s-a născut la data de 22 septembrie 1975, în Kosovska Mitrovica.

Stevanovic a evoluat în cariera sa la Radnicki Niş, Zemun, BASK şi Rad Belgrad, în ţara natală, la Merida, în Spania, la Manfredonia, în Italia, la Wolfsburg, în Germania, precum şi la FC Universitatea Craiova.

Fotbalistul care s-a stins din viață în urma unui infarct avea și o selecţie în naţionala Serbiei, în 2001, într-un meci amical cu Japonia, cu prilejul căruia s-a retras oficial fostul mare fotbalist sârb şi actualul selecţioner al Serbiei, Dragan „Piksi” Stojkovic.

Borislav Stevanovic a fost foarte iubit de oameni, dovadă că, în ţara natală, era alintat „Bora-Gol”.

Parcursul lui Borislav Stevanovic la FC U Craiova

Borislav Stevanovic a evoluat pentru FC Universitatea Craiova într-un singur meci. S-a întâmplat în sezonul în care formaţia olteană a retrogradat în liga secundă prima dată în istorie, sub patronajul lui Dinel Staicu.

Stevanovic a evoluat 60 de minute într-un meci pierdut de FC Universitatea cu 2-1 contra lui FC Argeş, disputat la Rm. Vâlcea, stadionul „Ion Oblemenco” fiind suspendat la momentul respectiv.

Urmăriți Playsport.ro și pe