Veste teribilă din tenis. Emma Răducanu a fost de operată de urgență și va rata turneele de la Roland Garros și Wimbledon

Catinca Giosanu 04.05.2023, 14:41
Veste teribilă din tenis. Emma Răducanu a fost de operată de urgență și va rata turneele de la Roland Garros și Wimbledon

Emma Răducanu trece printr-o perioadă dificilă. Britanica cu origini românești s-a operat la ambele mâini, motiv pentru care va rata mai multe competiții de top. În ce stare se află sportiva a cărui tată este român, aflați din textul de mai jos.

Probleme mari pentru Emma Răducanu

Emma Răducanu se confruntă cu noi probleme. Fosta campioană de la US Open a suferit două intervenții chirurgicale. Ea se simte bine după operațiile suferite la mâini, dar își face griji că va rata turneele de la Roland Garros și Wimbledon.

Britanica nu își va mai apăra punctele obținute anul trecut, iar asta o supără foarte tare.

S-a operat la ambele mâini

Emma Răducanu va putea reveni în circuit abia la finalul verii. Campioana din 2021 de la US Open are nevoie să se opereze și la gleznă. Ulterior, va lua parte la ședinte de fizioterapie.

Sportiva cu origini românești speră că se va recupera până la turneul de la Flushing Meadows, competiție care va avea loc la finalul verii.

Emma Răducanu după operație / Sursă foto: Twitter

Motivul pentru care și-a închis contul de Instagram

Britanica a fost criticată în ultima vreme din cauza rezultatelor dezastruoase. Așa se face că a decis să își închidă conturile de WhatsApp și Instagram, pentru a se putea concentra mai mult la tenis.

”După Australian Open, mi-am șters WhatsApp și Instagram de pe telefon. De atunci, trăiesc sub o mică piatră. Am simțit că în anumite momente e mai bine să mă concentrez doar pe mine și am fost mulțumită de viața mea, fără aceste rețele sociale.

Am învățat că indiferent ce faci, dacă e bine sau rău, sunt oameni care vor fi împotriva ta. Cred că negativitatea este o parte din social media.”, spunea Emma Răducanu.

Acum nu mă mai afectează atât de mult, pentru că nu mai permit eu să mă afecteze. Mi-e foarte bine așa. Sincer, nu m-am simțit bine înaintea meciului, m-am hotărât să joc cu 20 de minute înainte.

Cu doar două minute înainte meci, dormeam în camera de tratament. Sunt mândră că am ieșit pe teren și am câștigat.”, a adăugat sportiva.

Urmăriți Playsport.ro și pe