Veste teribilă pentru Alex Cicâldău! A aflat că este infectat cu Covid! Ce se întâmplă cu românul de la Galatasaray

Giosanu Catinca / 04.12.2021, 13:18
Veste teribilă pentru Alex Cicâldău! A aflat că este infectat cu Covid! Ce se întâmplă cu românul de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău a aflat că are Covid-19. Fotbalistul a câștigat Cupa României cu Universitatea Craiova a fost testat pozitiv în urmă cu puțin timp, iar asta nu a fost deloc pe placul lui, căci va fi nevoit să stea departe de terenul de fotbal în următoarele două săptămâni.

Alex Cicâldău a aflat că are COVID-19

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt două dintre numele care și-au pus amprenta la Galatasaray. Cei doi internaționali români au impresionat în tricoul formației Cim Bon și așteptat cu nerăbdare meciul următor. Din păcate, fostul fotbalist al Universității Craiova mai are de așteptat până când va fi inclus din nou în lotul lui Fatih Terim. El a fost găsit pozitiv cu noul virus SARS-CoV-2, motiv pentru care trebuie să intre în izolare.

Oficialii formației din Turcia susțin că internaționalul român s-a carantinat deja.

Testele PCR pentru COVID-19 realizate astăzi (n.r. vineri) de jucătorii noştri, staff-ul tehnic şi ceilalţi angajaţi în zona de performanţă … au evidenţiat un singur test pozitiv. Tratamentul şi carantina au fost iniţiate.”, s-a precizat într-un comunicat al celor de la Galata.

În momentul de față, Galatasaray este pe locul 8 în Super Lig. În seara aceasta, formația pregătită de Fatih Terim se va întâlni cu cei de la Altay. Meciul se va disputa începând cu ora 18:00.

Cicâldău, criticat în Turcia

La ultimul meci, cel pierdut pe teren propriu în fața celor de la Fenerbahce, scor 1-2, Cicâldău nu s-a descurcat foarte bine. Publicația Gazete Vatan l-a criticat atât pe fotbalistul depistat pozitiv cu SARS-CoV-2, cât și pe Olimpiu Moruțan, într-un articol intitulat „Aproape niciunul dintre ei nu a fost în stare să gestioneze derby-ul! 5 fotbaliști care l-au dezamăgit pe Fatih Terim”. Evoluțiile lor au fost descrise în felul următor:

65 de minute pe teren în derby pentru Moruțan. A atins mingea de 31 de ori și a dat 10 pase. Acuratețea paselor date de jucătorul român nu a trecut de 63%, iar în jumătatea adversă a scăzut chiar la 57%. Moruțan, care a pierdut 4 din cele 6 dueluri în care a fost implicat, nu și-a putut face simțită preznța în derby, în afară de pasa de gol pe care a dat-o.”, au scris turcii despre fosta perlă a lui Gigi Becali.

Cicâldău, care a rămas pe teren pentru toate cele 90 de minute ale derby-ului, a atins mingea de 41 de ori. Fotbalistul român, de la care se așteaptă să fie playmaker, a fost în stare să paseze doar de 24 de ori, nimerind 87% din pase. Cicâldău, care a încercat o pasă lungă o singură dată, a pierdut 6 din 9 dueluri. Cicâldău a terminat meciul cu o ratare.”, a notat aceeași sursă în cazul lui Cicâldău.