Veste tristă pentru Nicolae Dică înainte de meciul FCSB-Viking. Antrenorul vicecampioanei a pierdut un jucător important

Ștefănescu Dragoș / 16.08.2022, 11:57
Veste tristă pentru Nicolae Dică înainte de meciul FCSB-Viking. Antrenorul vicecampioanei a pierdut un jucător important

FCSB se pregătește pentru primul meci cu formația Viking din play-off-ul Conference League. Înaintea partidei, Nicolae Dică a primit o veste extrem de proastă. Accidentarea lui Adrian Șut este mai gravă decât se credea, astfel că el va sta departe de teren o perioadă lungă de timp.

Vești proaste pentru Nicolae Dică înaintea partidei cu Viking

FCSB se pregătește pentru primul meci cu Viking din play-off-ul Conference League. Partida se va juca joi, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Înaintea partidei, Nicolae Dică a primit o veste foarte proastă. Accidentarea lui Adrian Șut este mult mai gravă decât se credea, astfel că fotbalistul va lipsi de pe teren cel puțin două luni. Mijlocașul s-a accidentat în returul cu Dunajska Streda. Conform Gsp.ro, Șut ar fi suferit o entorsă a genunchiului stâng cu afectare a ligamentului colateral extern. În aceste condiții, el va rata ambele meciuri din play-off-ul Conference League dar și mai multe partide importante din Superliga. Cel care-l va înlocui pe Adrian Șut în următoarea perioadă este Marco Dulca, recent transferat de la Chindia Târgoviște.

Mihai Stoica a confirmat accidentarea lui Adrian Șut

Mihai Stoica a confirmat accidentarea lui Adrian Șut din returul cu Dunajska Streda. Managerul FCSB a explicat că accidentarea a fost destul de gravă, în ciuda faptului că fotbalistul nu a fost schimbat și a terminat meciul pe teren.

Culmea, cele mai mari probleme le are un jucător care nu a ieșit de pe teren. Este vorba despre Adrian Șut, care are o entorsă de genunchi, se pare că la ligamentul colateral extern. Trebuie subliniat efortul pe care l-a făcut. Accidentarea a survenit la foarte puține momente după ce a intrat, dar cu toate astea, a rămas până la sfârșit pe teren” , a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Peluzele de pe Arena Națională vor fi închise la meciul FCSB – Viking

UEFA a sancționat aspru FCSB-ul din cauza unui steag afișat de Peluza Nord în returul cu Dunajska Streda. Forul european consideră că fanii FCSB-ului ar fi afișat un simbol neo-nazist. În minutul 18, observatorul UEFA a cerut ca steagul respectiv să fie scos din peluză.

Astfel, cele două peluze de pe Arena Națională vor fi închise la meciul FCSB – Viking din play-off-ul Conference League. Mai mult, formația roș-albastră va avea de plătit și o amendă de 45.000 de euro.

Comisia de Apel a UEFA a judecat în această seară cazul disciplinar deschis în 12 august, ca urmare a incidentelor raportate la partida FCSB – DAC 1904, din turul trei preliminar.

Aceasta a decis amendarea clubului nostru cu suma de 30.000 Euro și închiderea celor două peluze la partida cu Viking de joia viitoare, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor la partida din 11 august 2022.

De asemenea, clubul nostru a fost amendat cu o sumă suplimentară de 15.250 Euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe.

Vom reveni în curând cu detalii legate de vânzarea biletelor pentru partida cu Viking FK!”, a fost mesajul transmis de FCSB.