Veste uriașă a unei mari campioane a României la gimnastică: este însărcinată! ”Am primit cel mai prețios cadou!”

Giosanu Catinca 22.08.2022, 18:14
Veste uriașă a unei mari campioane a României la gimnastică: este însărcinată! ”Am primit cel mai prețios cadou!”

Cătălina Ponor este în culmea fericirii. Campioana olimpică de gimnastică a României a aflat că este însrcinată. Faimoasa sportivă aprimit vestea când se aștepta mai puțin!

Cătălina Ponor și-a anunțat fanii că e însărcinată

Cătălina Ponor a făcut un anunț fără precedent. Marea noastră campioană vorbește într-o postare pe rețelele de socializare despre cea mai strălucitoare medalie a sa. Este vorba despre pruncul pe care îl poartă în pântec. Fosta mare gimnastă a aflat în urmă cu ceva timp că este însărcinată. Ea a ținut totul ascuns pentru a se asigura mai întâi că sarcina decurge așa cum trebuie.

Fosta gimnastă a dat vestea cea mare chiar de ziua ei. Ea a considerat că acesta este cel mai potrivit moment pentru a-și anunța fanii că va deveni mamă pentru prima oară. Sportiva a făcut marele anunț împreună cu cel care cu care și-a unit de curând destinul, Bogdan Jianu.

”Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră”

Cătălina Ponor a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, prin care i-a anunțat pe fani că așteaptă primul copil cu soțul ei. Imaginile au fost realizate cu ocazia zilei de naștere a fostei gimnaste.

Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați!

A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu… #halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou.

Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră!”, a scris Cătălina Ponor pe contul oficial de Instagram.

Cum arată fosta gimnastă la cinci ani de la retragere

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică în urmă cu cinci. Cu toate acestea, fosta gimnastă se menține în formă. Ea are grijă la alimentație și continuă să facă sport în măsura în care îi permite timpul. Cel mai probabil, în perioada următoare va fi mai precaută, având în vedere că este însărcinată. Ea nu își face însă griji că nu va scăpa de kilogramele pe care le va acumula până când va deveni mamă pentru prima dată.

Sportiva din Constanța are în palmares trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice, dar mai are trei medalii de argint și două de bronz la Campionate Mondiale și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

Urmăriți Playsport.ro și pe