Veste uriașă dată fanilor dinamoviști. Anunțul făcut de DDB ține speranțele vii

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.08.2022, 22:27
Veste uriașă dată fanilor dinamoviști. Anunțul făcut de DDB ține speranțele vii

Programul DDB a făcut un anunț important, cu puțin timp înainte ca Dinamo să piardă în deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, scor 0-2. Suporterii-acționari au făcut public faptul că recent au reușit să vireze în conturile clubului o nouă sumă importantă.

Programul DDB a virat din nou sume importante în conturile lui Dinamo

Concret, este vorba despre 260.000 de lei, bani care au fost virați în cursul zilei de vineri și care vor direcționați către plata salariilor până în luna iunie. De asemenea, anterior, suporterii susțin că au mai virat alți 190.000 de lei în ultima lună și jumătate, bani ce au fost folosiți pentru achitarea salariilor angajaților și pentru achiționarea de echipament sportiv.

Așadar, în total, programul DDB susține că a virat nu mai puțin de 450.000 de lei în ultimele două luni, ceea ce înseamnă 90.000 de euro. Mai mult, fanii-acționari au anunțat că sprijinul lor financiar nu se va opri aici.

Anunțul făcut de suporterii-acționari

„Ne facem datoria!
Dinamo a cerut ajutorul, noi am răspuns prezent. Este menirea programului Doar Dinamo București de a ajuta clubul de fotbal în momentele grele. Mulți au spus că programul este în colaps, că nu mai putem ajuta clubul în momentele dificile. Cifrele arată însă că aportul fanilor este la un nivel ridicat.

Astfel, la începutul lunii iulie s-au achitat 50.000 de lei pentru salariile angajaților clubului, în urmă cu aproximativ două săptămâni DDB a plătit către Dinamo 140.000 de lei , sumă necesară pentru achiziționarea de echipament sportiv și cheltuieli administrative, ieri s-a mai făcut o nouă plată de 260.000 de lei, bani necesari pentru achitarea salariilor până în luna iunie inclusiv. Un calcul simplu arată că DDB a achitat 450.000 de lei (90.000 de euro) în perioada în care mulți neaveniți încercau să sugereze faptul că programul DDB a murit, că nu își mai poate îndeplini menirea.

Suntem aici, împreună suntem puternici și suntem convinși că în continuare vom putea face lucruri minunate pentru clubul pe care îl iubim.

În primele zile ale săptămânii viitoare programul DDB va lansa un nou proiect, proiect menit să atragă lângă DDB și implicit lângă Dinamo toți fanii dinamoviști.

DDB LUPTĂ!

DINAMO TRĂIEȘTE!”, a transmis programul DDB prin intermediul rețelelor de socializare.

În acest moment, programul DDB este cam singura sursă de venit a lui Dinamo, în afară de sponsori și banii, puțini, din drepturile TV. Asta în contextul în care acționarul majoritar Dorin Șerdean încă nu a adus niciun ban în club, iar negocierile cu Muhammad Murad sunt foarte complicate în prezent.

CITEȘTE ȘI Burcă are planuri mari la Dinamo, deși se află în subsolul clasamentului: „Am nevoie de 6-8 săptămâni. O să fim o echipă dominantă”

Urmăriți Playsport.ro și pe