Veste uriașă de la Simona Halep după Indian Wells. “Simt că pot să o fac!” Ce urmează pentru campioana noastră

Giosanu Catinca / 19.03.2022, 12:05
Veste uriașă de la Simona Halep după Indian Wells. “Simt că pot să o fac!” Ce urmează pentru campioana noastră

Simona Halep a făcut un anunț important după ce a fost eliminată în semifinalele competiției Indian Wells 2022, de către Iga Swiatek, scor 6-7(6), 4-6. Campioana noastră a acuzat probleme medicale în timpul meciului cu poloneza de 20 de ani, astfel că a ratat multe oportunități. Românca a trecut deja peste și așteaptă bucuroasă următorul turneu.

Ce va face Simona Halep după Indian Wells

Fostul lider mondial știe deja ce va face în următoarea perioadă. Campioana noastră a cedat în fața polonezei Iga Swiatek (20 de ani, 4 WTA), în semifinalele Indian Wells, dar va reveni în forță la următorul turneu. Anunțul făcut de Simona Halep.

Campioana noastră a ținut să le mulțumească organizatorilor pentru că i-au oferit oportunitatea de a participa la Indian Wells 2022. O accidentare la coapsa stângă a împiedicat-o să ajungă în marea finală, dar românca este încrezătoare că va reveni la cel mai înalt nivel. Declarația Simonei Halep după înfrâgerea neașteptată de la Indian Wells.

Mi-am luat cu siguranță foarte multă încredere din acest meci. Am fost super aproape și chiar dacă este prima săptămână când am simțit că revin la nivelul pe care vreau neapărat să-l ating din nou, a fost un meci bun pentru mine. Sunt recunoscătoare că pot juca din nou la acest nivel. E încurajator pentru viitor.”, a spus Simona Halep, după ce a fost eliminată de la Indian Wells.

Pentru Simona Halep urmează Miami

Chiar dacă a ratat calificarea în finala Indian Wells 2022, Simona Halep spune că se simte capabilă să producă tenisul care i-a adus două titluri de Grand Slam. Reamintim că Simona va juca în perioada următoare la turneul WTA 1000 de la Miami. Competiția din SUA se va desfășura în perioada 22 martie – 3 aprilie.

Halep a mai spus că meciul cu Iga Swiatek rămâne unul dintre cele mai bune disputate de ea anul acesta.

În 2018 a fost un joc mai lung, a fost mult mai dificil, dar astăzi m-am simţit grozav. Am fost într-o misiune. Am vrut să fiu concentrată pe ceea ce am de făcut şi am reuşit destul de bine (n.r. – despre cum a reuşit să retuneze atât de bine). Când intru pe teren, îmi spun că returul trebuie să fie puternic. Pentru că ea are un serviciu imens, cu kick. La înălţimea mea nu este simplu să returnez, dar am reuşit destul de bine azi.”, a completat sportiva de la malul mării.

Fostul lider mondial a declarat, totodată, că turneul de la Indian Wells a fost extraordinar.

La ediţia trecută, soția lui Toni Iuruc a fost învinsă în turul al treilea. Aliaksandra Sasnovici a fost cea care a eliminat-o. Jucătoarea din Constanța a câştigat turneul Indian Wells în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018.