Vestea bună primită de Mo Salah chiar înaintea meciului cu Real Madrid. Poliția egipteană a recuperat din bunurile furate de la casa starului lui Liverpool

Radu Bordei 15.03.2023, 22:19
Vestea bună primită de Mo Salah chiar înaintea meciului cu Real Madrid. Poliția egipteană a recuperat din bunurile furate de la casa starului lui Liverpool

Mo Salah a primit o veste bună chiar înainte de duelul important cu Real Madrid, din Liga Campionilor. De starul egiptean se leagă speranțele fanilor, iar acesta se poate declara fericit pentru că i s-a rezolvat o problemă.

Mo Salah și-a recuperat medalia furată. Vestea bună primită de la poliția egipteană

Bournemouth a primit vizita lui Liverpool în cadrul etapei 27 din Premier League. După succesul istoric obținut de ”cormorani” în fața lui Manchester United în runda trecută, era așteptat un succes și pe ”Vitality Stadium”. Bournemouth, aflată înaintea partidei pe ultimul loc în clasament, a produs însă marea surpriză și s-a impus cu scorul de 1-0.

Mohamed Salah (30 de ani) a avut o evoluție destul de slabă și chiar a ratat lamentabil un penalty. După eșecul cu Bournemouth atacantul egiptean a primit încă o veste proastă. Casa sa din Cairo a fost prădată de hoți. Vila starului lui Liverpool se află în Districtul 5 din Cairo, o zonă exclusivistă din capitala Egiptului.

Cel care a observat că geamurile casei lui Mohamed Salah erau deschise este chiar nepotul său. Potrivit Goal, tânărul trecea prin acea zonă și a verificat imediat casa unchiului său. El a observat că totul era răvășit, însă singurele obiecte care lipseau erau niște antene tv. Imediat autoritățile au demarat o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat în casa lui Salah. Poliția a interogat deja paznicii complexului și au verificat camerele de supraveghere din acea zonă. După aceea s-a constatat că a dispărut și medalia de argint cucerită la Cupa Africii, în 2021, cu naționala țării sale.

Din fericire, autoritățile egiptene au anunțat că ar fi recuperat deja această medalie și Salah își va primi înapoi prestigiosul trofeu.

Salah, cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în Premier League

În etapa 26 din Premier League Liverpool a zdrobit-o pe Manchester United cu scorul de 7-0. Mohamed Salah a marcat o ”dublă” și a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în Premier League. Atacantul egiptean a ajuns la 129 de goluri marcate pentru ”cormorani”. Astfel, Salah l-a depășit în topul marcatorilor pe legendarul Robbie Fowler, care are 128 de goluri marcate pentru Liverpool în Premier League. Locul trei al acestui clasament este ocupat de Steven Gerrard, cu 120 de reușite.

E un moment foarte special, trebuie să recunosc. M-am gândit la acest record încă de când am venit aici. Cred că după primul sezon am alergat întruna după acest record. Să-l dobor astăzi, într-un meci cu Manchester United, este incredibil, a declarat Mohamed Salah.

Urmăriți Playsport.ro și pe