Vestea cumplită primită de Marius Șumudică după tragedia din Turcia. Fostul elev al românului a murit în urma cutremurului

Catinca Giosanu 07.02.2023, 14:33
Vestea cumplită primită de Marius Șumudică după tragedia din Turcia. Fostul elev al românului a murit în urma cutremurului

Marius Șumudică este devastat după cutremurele care s-au abătut asupra Turciei și Siriei. Tehnicianul român a antrenat acolo vreme de mai mulți ani, iar acum a aflat că unul dintre foștii lui elevi s-a stins din viață din cauza cutremurului devastator. Reacția antrenorului.

Marius Șumudică, devastat după tragedia din Turcia

Seismul violent care a lovit luni sudul Turciei şi Siria vecină a provocat moartea a mii de persoane. De asemenea, au fost răniți mai mulți oameni. Printre victime se numără mai mulți jucători ai echipelor de fotbal din Turcia.

Portarul echipei Malatyaspor, Ahmet Eyup Turkaslan (28 de ani), a fost găsit fără suflare sub dărâmături. La fel s-a întâmplat și cu Nader Joukhadar, care a antrenat ultima dată echipa Salam Zgharta. Alături de Nader, a murit în urma cutremurului și fiul său, conform presei din Turcia.

Ce i s-a întâmplat celebrului antrenor

Marius Șumudică este în stare de șoc. Oficialul a aflat ceea ce s-a întâmplat în Turcia, însă îi vine greu să creadă că fostul său elev a trecut la cele sfinte. Antrenorul român a fost ofertat recent să se întoarcă la Gaziantep, iar acum a aflat cu stupoare că unul dintre foștii lui elevi a decedat în urma tragediei petrecute în sud-estul Turciei.

Sunt devastat de tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia. Sunt două dintre echipele unde am lucrat în orașele respective, atât Malatya, cât și Gaziantep. Am prieteni, am rămas în relații bune cu oamenii de acolo.

Am fost foarte îngrijorat de dimineață, când am văzut, aveam foarte multe apeluri, foarte multe mesaje. Am încercat să iau legătura, din păcate, din câte știu, al treilea portar pe care l-am avut la Malatya, până acum o oră sau două nu fusese scos de sub dărâmături. E o tragedie imensă, astea sunt mari catastrofe cu care te poți întâlni în viață.“, a spus Marius Șumudică, conform Adevărul.

Din cauza cutremurelor care au avut loc luni, 6 februarie, se va modifica programul meciurilor noului sezon. Fotbaliștii nu vor mai juca o perioadă de timp, mai ales că în zonă s-au prăbușit mai multe imobile, iar oamenii s-au adăpostit care pe unde au putut.

Urmăriți Playsport.ro și pe