Vești bune pentru Ciprian Tătărușanu. Portarul lui Milan i-a câștigat încrederea lui Pioli

Dragos Stefanescu 25.10.2021, 18:11
Vești bune pentru Ciprian Tătărușanu. Portarul lui Milan i-a câștigat încrederea lui Pioli

După accidentarea lui Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu a devenit titular în poarta celor de la AC Milan. Românul i-a câștigat încrederea lui Pioli și are parte de toată susținerea clubului milanez.

Tătărușanu i-a câștigat încrederea lui Pioli

După accidentarea francezului Mike Maignan, care nu va mai putea juca în acest an, Ciprian Tătărușanu a fost titular în toate meciurile jucate de AC Milan, profitând din plin de această perioadă. Românul este folosit meci de meci de Stefano Pioli, deși milanezii l-au transferat de urgență și pe Antonio Mirante. Românul a fost din nou titular în poarta celor de la AC Milan în meciul de Serie A din deplasare cu Bologna. Echipa milaneză a câștigat partida cu scorul de 4-2, iar Ciprian Tătărușanu a avut o evoluție bună.

După meciul de la Bologna, jurnaliștii italieni de la tuttomercatoweb.com i-au acordat portarului român nota 6.

În cadrul conferinței de presă de la finalul partidei, Stefano Pioli a vorbit despre situația portarului titular de la AC Milan. Tehnicianul italian a vorbit și despre noul venit Antonio Mirante, dar a dorit să sublinieze încrederea pe care i-o acordă lui Ciprian Tătărușanu.

Este în creştere. Este clar că e dificil pentru un portar care a fost inactiv mult timp. Antonio Mirante este putin în urmă cu pregătirea fizică, dar Tătăruşanu are toată încrederea noastră şi nu există nicio îndoială în legătură cu prezența lui în poartă”, a spus Stefano Pioli.

AC Milan are cinci victorii consecutive și este neînvinsă în campionat. “Rossoneri” sunt la egalitate de puncte cu Napoli în fruntea clasamentului din Serie A.

Ciprian Tătărușanu, mândru că este titular la AC Milan

Înaintea partidei de la Bologna, Ciprian Tătărușanu a vorbit despre mândria pe care o are că poate juca pentru AC Milan. El a explicat că s-a simțit bine pe ”San Siro” chiar și atunci când nu era folosit deloc, dar și faptul că nu se teme în momentul în care se apelează la serviciile sale.

Este o mare responsabilitate să joci ca titular la Milan. Este o presiune, dar fac parte din cea mai importantă echipă din lume și asta mă motivează mai mult.

Nu mi-a fost deloc teamă, nu există frică când joci fotbal. Am stat un an pe bancă, desigur că mi-am pus anumite întrebări, dar m-am simțit bine aici din primul moment. Acum, dacă voi juca mai mult, voi intra mai repede în formă. Sper să am rezultate bune cu echipa”, a spus Ciprian Tătărușanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe