Vești bune pentru Mihaela Buzărnescu. Ar putea ajunge pe tabloul principal la Australian Open 2021

Gabriel Peneș 22.01.2021, 15:50
Vești bune pentru Mihaela Buzărnescu. Ar putea ajunge pe tabloul principal la Australian Open 2021

Mihaela Buzărnescu ar putea ajunge pe tabloul principal la Australian Open. Două jucătoare au confirmat că sunt infectate cu Covid-19. Buzărnescu se află printre cele 6 rezerve – lucky loser – care au făcut deplasarea în Australia. În cazul neparticipării unei sportive de pe tabloul principal, ea este înlocuită de una dintre rezerve.

Vești bune pentru Mihaela Buzărnescu

Problemele cauzate de Covid-19 în rândul sportivilor prezenți la Australian Open aduc vești rele pentru unii, dar bune pentru alții. Vești bune pentru Mihaela Buzărnescu. Ar putea ajunge pe tabloul principal la Australian Open 2021. În urmă cu câteva zile, autorităţile sanitare australiene au anunţat că patru sportivi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, fără a le preciza însă numele. Între timp, două jucătoare de pe tabloul principal, Paula Badosa (67 WTA) şi Wang Xiyu (118 WTA), au confirmat că sunt infectate cu Covid -19. Badosa a anunţat pe contul personal de Twitter că se simte rău şi că are simptome.

Am veşti proaste. După cum ştiţi, de când am venit la Melbourne am rămas în izolare în cameră. Astăzi, în a şaptea zi de carantină am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Nu mă simt bine şi am unele simptome, dar voi încerca să mă fac bine cât mai curând posibil ascultându-i pe medici. Am fost dusă la alt hotel, unde voi rămâne în izolare şi voi fi monitorizată. Vă mulţumesc pentru susţinere. Vom reveni mai puternici.”, a scris jucătoarea pe reţeaua de socializare, conform adevarul.ro.

Mihaela Buzărnescu ar putea ajunge pe tabloul principal la Australian Open
Paula Badosa, locul 67 WTA, prezentă pe tabloul principal, a confirmat că este infectată cu Covid-19/sursa foto: Instagram

Ar putea ajunge pe tabloul principal la Australian Open 2021

Starea de sănătate a lui Wang Xiyu este mult mai bună. „În prezent mă simt bine, fără simptome. Viaţa în carantină este foarte plictisitoare, dar voi face ceva pregătire fizică în cameră”, a explicat jucătoarea de 19 ani. Retragerea celor două jucătoare de la Australian Open îi măresc considerabil şansele Mihaelei Buzărnescu de a ajunge pe tabloul principal al competiţiei, din postura de „lucky loser”.

Chiar dacă a pierdut în ultimul act al calificărilor pentru primul Grand Slam al anului, Miki Buzărnescu a intrat printre cele 6 rezerve ale competiției. Astfel că și ea a făcut deplasarea la Melbourne, unde se află, ca și ceilalți sportivi, în perioada de carantină. Toţi sportivii şi membri staff-urilor care au călătorit în Australia sunt obligaţi să efectueze 14 zile de carantină. 72 de participanți, care au călătorit în avioane ce au avut la bord persoane confirmate cu noul coronavirus, au parte de o carantină totală şi se află blocați în camerele de hotel.

Urmăriți Playsport.ro și pe