Vești bune pentru Răzvan Lucescu. Anunțul făcut la conferința de presă înainte de Conference League

Giosanu Catinca / 24.11.2021, 20:30
Vești bune pentru Răzvan Lucescu. Anunțul făcut la conferința de presă înainte de Conference League

Alexandru Mitriță a lipsit câteva săptămâni din lotul echipei din Salonic, fiind accidentat. Acum, însă, fotbalistul român este într-o formă bună și va putea fi văzut în curând pe terenul de fotbal. Anunțul a fost făcut la conferința de presă înainte de Conference League.

Alex Mitriță s-a recuperat după accidentarea suferită

Răzvan Lucescu a anunțat, miercuri, că Alex Mitriță revine în echipa lui PAOK după o lună de pauză. Internaționalul român s-a accidentat la finalul lunii octombrie la inghinali, în timpul derby-ului cu Olympiacos (1-2). Accidentarea i-a pus probleme românului, căci a fost nevoit să lipsească de la meciurile naționalei României cu Islanda și Liechtenstein.

Antrenorul Răzvan Lucescu le-a adus vești bune elevilor săi, înainte de Conference League. El a declarat că jucătorul împrumutat de la New York City FC va fi în lotul grecilor pentru meciul cu Slovan Bratislava, din grupa F a UEFA Conference League. Partida se va disputa joi, începând de la ora 19:45.

Andre Vieirinha va veni cu noi, e căpitanul echipei, avem nevoie de el. Alex este la al doilea antrenament cu echipa, așa că și el va face parte din lot pentru acest meci.”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul unei conferințe de presă.

”Trebuie să ne găsim ritmul, coerenţa”

Răzvan Lucescu nu este mulțumit de ceea ce se întâmplă în momentul de față la PAOK Salonic. El a recunoscut că elevii săi nu joacă la capacitate maximă, dat fiind faptul că o parte dintre ei ”au fost plecați în vacanță”.

Este deja un fapt că după vacanţele pentru echipele naţionale facem jocuri proaste şi avem rezultate slabe. Abia apoi ne găsim ritmul, coerenţa.

Ei au câştigat prin intensitatea şi determinarea de care au dat dovadă. Am jucat într-un ritm lent, nu ne-am mişcat repede, iar ei s-au organizat bine în defensivă. Nu am avut mişcarea pe care o doream între linii. Am fi putut evita greşeala care a dus la 1-0 şi am fi putut egala la pauză, însă n-am reuşit şi trebuie să recunosc: am evoluat în general prost!”, a spus Răzvan Lucescu, după ce a pierdut surprinzător pe terenul ultimei clasate din Grecia, Atromitos, scor 0-2.