Vești despre starea lui Ianis Hagi la două săptămâni de la operație. Cât va sta pe bară internaționalul român. Anunțul lui Giovanni van Bronckhorst

Catinca Giosanu 11.02.2022, 20:52
Vești despre starea lui Ianis Hagi la două săptămâni de la operație. Cât va sta pe bară internaționalul român. Anunțul lui Giovanni van Bronckhorst

Giovanni van Bronckhorst a oferit detalii de ultim moment despre situația lui Ianis Hagi. În ce stare se află jucătorul de națională și când va putea reveni pe terenul de fotbal.

Anunțul făcut de Giovanni van Bronckhorst despre starea lui Ianis Hagi

Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a vorbit vineri, 11 februarie, despre starea lui Ianis Hagi, jucător care s-a accidentat, în urmă cu două săptămâni și jumătate, suferind o ruptură a ligamentelor la genunchiul drept. Ultimele detalii despre accidentarea lui Ianis Hagi.

A avut un ligament încrucișat. Am avut și eu această accidentare. Recuperarea durează între șase și nouă luni. Dacă socotim, atunci este posibil ca el să rateze începutul sezonului următor. Cred că nu este greu de făcut acest calcul matematic.”, a declarat Giovanni van Bronckhorst, potrivit celor de la heraldscotland.com.

Cât ar urma să lipsească, de fapt, jucătorul lui Rangers

Oficialul are încredere că Ianis Hagi își va reveni complet după accidentarea suferită. Problema este că recuperarea va fi una de durată.

Noi sperăm că recuperarea lui va decurge fără probleme și că se va putea reface rapid. Acesta este obiectivul nostru principal.

Dacă trebuie să stai pe tușă între șase și nouă luni, trebuie doar să aștepți și să vezi cum decurge recuperarea. Nu este nicio surpriză.”, a adăugat tehnicianul.

Ilie Dumitrescu l-a sunat pe Ianis Hagi după operație

Ilie Dumitrescu a mărturisit că l-a sunat pe fiul lui Gică Hagi după ce a fost operat. Cu această ocazie, el a aflat că intervenția a fost realizată de medicul care a avut grijă și de Virgil van Dijk.

Am vorbit cu Ianis, era foarte puternic. S-a operat în Anglia, unde s-a operat și van Dijk. Mi-a spus că, în cel mai fericit caz, stă șase luni, dar se poate prelungi la șapte-opt luni.”, a explicat, la rândul său, Ilie Dumitrescu, într-o intervenție la Digi Sport.

Cinci goluri și unsprezece pase decisive are Ianis în acest sezon, în 30 de apariții.

6,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe